Horoscop

Valabil pe 9 noiembrie

Berbec: Ai o zi mult mai bună decât pare. Pe seară ai să vezi că toate cele pe care voiai să le faci dimineață vor fi făcute. Fii mai calmă și acordă mai multă atenție copiilor. Nu te risipi în lucruri banale, care nu au un beneficiu imediat pentru tine sau cei dragi.

Taur: Ești obosit și o problemă pe care nu o spui nimănui nu-ți dă pace. Ar fi bine să stai de vorbă cu jumătatea ta și să găsiți o cale de mijloc. Oricum, nu e atât de grav cum pare! Încearcă să nu iei decizii capitale de unul singur și ascultă și sfatul celor din jurul tău.

Gemeni: Ai planuri mari pentru azi, dar nu le vei duce pe toate la capăt, pentru că sunt peste puterile tale. Nu-ți face reproșuri. Este și mâine o zi. Partenerul este foarte înțelegător și te miră asta. Ai nevoie de bani și cauți un job nou. O să-l găsești când nu o să-l mai cauți!

Rac: Ești conștient că dragostea nu poate fi planificată. Dragostea este spontană și asta face parte din farmecul ei. Azi și zilele următoare dragostea va fi atipică, planificată, calculată, strategică, cu un scop clar definit, pe care te vei strădui să-l pui în practică.

Leu: Ai putea descoperi un joc dublu, care te va afecta și-ți va schimba modul în care înțelegi relațiile de prietenie, care în mod normal se bazează pe onestitate și încredere. S-ar putea să încerci să-ți ascunzi sentimentele și să le disimulezi în indiferență și nepăsare.

Fecioară: Ai tendința de a fi nestatornic când vine vorba de dragoste și romantism, azi și în perioada următoare. Motivul este o acută dorință de libertate. Util ar fi să-i spui partenerului tău că ai nevoie de spațiu personal pentru a face lucruri care nu au legătură cu sentimentele.

Balanță: Treci printr-o perioadă în care ești confuz atunci când vine vorba de probleme inimii. Ar fi util dacă ai înțelege că stabilitatea ta emoțională depinde doar de tine, niciodată de cei din jur, și că relațiile pe care le ai cu ceilalți sunt exact cele pe care le construiești tu.

Scorpion: Fă-ți planuri, proiecte și strategii pentru viitor. Este momentul ideal, dar nu-ți pune întrebări existențiale azi. Nu este cazul, deși totul te face să te întrebi care este scopul și rostul tău pe lume. Starea aceasta mai durează, dar este esențial să iei partea bună.

Săgetător: Ești agitat și te enervezi ușor. Relaxează-te și nu-ți mai face griji pentru orice fleac. Până seara, vei fi reîmprospătat, reîncărcat cu energie și gata de a lua lumea în piept din nou. Ar fi mai bine să transferi această energie în interiorul tău și să-ți faci puțină ordine în suflet.

Capricorn: Beneficiezi de o popularitate neașteptată, azi. Pe de altă parte ești prins într-o dilemă romantică. Soluția este să faci ceea ce te îndeamnă inima și să-ți exprimi sentimentele arătând cât de mult îți pasă de cei la care ții cu adevărat. Contexul o să-ți aducă rezultatul dorit.

Vărsător: Ai foarte multe obligații de îndeplinit azi. Ești productiv și orientat către succes. Te simți foarte bine în mediul în care te afli. Pot apare conflicte, dar înainte de a tranșa situaţia, lasă puțin timp pentru a le da problemelor ocazia să se rezolve de la sine. Nu te grăbi!

Pești: Adaptarea din mers este secretul major al acestei zile, deși nu este complet exclus ca o schimbare să nu fie în sensul dorit de tine. Joacă cinstit, nu încerca să faci ceva ce nu se face. Eşti bine pregătit, dar emoţiile negative nu te lasă să arăţi de ce eşti în stare.

Vizualizări: 929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: