Imagini de groază la marginea orașului. Cai și măgari, sacrificați

Peisaj de groază pe Dealul Târgului de lângă Târgu Jiu. Zeci de schelete de cai și viței au fost abandonate la marginea orașului. Câinii și corbii au scormonit prin resturi și le-au împrăștiat pe mai bine de 50 de metri, iar mirosul este insuportabil în zonă. Reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare au ridicat oasele și le-au îngropat.

Imaginile desprinse parcă dintr-un film horror au îngrozit și localnicii. „E dezgustător și mai și miroase urât. Nu știm cine le-a adus, dar sunt foarte multe oase aruncate acolo și le-au împrăștiat câinii”, a spus un localnic. „Nu știu cine le-o fi aruncat, dar se vede clar că au fost sacrificați aici niște cai. Sunt multe oase aruncate”, a spus un alt bărbat care locuiește în zonă.

Inspectorii DSVSA Gorj au mers în control și au confirmat: oasele aparțin mai multor cai, măgari și viței. Resturile au fost îngropate, însă va fi greu să găsească făptașul, pentru că nu au găsit nimic care să-i ducă la proprietarii animalelor. “Am găsit cranii și oase de cabaline. Am fost împreună cu Edilitara. Au fost ridicate și îngropate. Sunt recente, nu sunt vechi și nu avem niciun indiciu care să ne dirijeze spre un punct anume. Nu erau cipuri, crotalii, nimic să ne ducă spre proprietari. Nu am găsit nici oameni pe care să-i întrebăm, că ar fi văzut vreo mașină ceva acolo. Erau vreo cinci cranii de cabaline, unul de măgar, viței. Rămâne să studiem zona în permanență”, a explicat Nicolae Călescu, directorul DSVSA Gorj.

Vizualizări: 1,876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: