Instant.space - alegerea perfectă pentru rezervarea unei săli de conferințe

Cum arată mediul de business din București

Există o dinamică permanentă la nivelul societății și piețelor internaționale. Pentru a gestiona cu bine acest flux de inovații și tendințe, mediul de business și antreprenoriat are nevoie să se identifice oportunitățile dar, mai ales să conștientizeze provocările.

În cadrul conferinței Business și Antreprenoriat - Ediția a XI-a care a avut loc în București s-au discutat diverse subiecte de la crizele geopolitice și macroeconomice până la investițiile în infrastructură privite ca oportunități de business și măsuri ce ar contribui la dezvoltarea mediului antreprenorial.

București oferă multe oportunități de creșterea în ceea ce privește IMM-urile - acest aspect este extrem de important întrucât produc peste jumătate din valoarea adăugată la nivelul țării și oferă două treimi din locurile de muncă. În acest context s-au găsit numeroase oportunități de finanțare și stimulare a activității atât la nivel local cât și național.  

Sectorul tehnologic din București este în plină expansiune. În anul 2022, Bucureștiul a strâns un capital de peste 45 milioane de dolari din start-up-urile din zona de tehnologie astfel acesta a fost inclus pe lista celor mai atractive orașe pentru lansarea unui start-up tehnologic. În cadrul categoriei de start-up au fost promovate și afaceri de dimensiuni mai mici, creative dar cu potențial de creștere rapidă. 

De ce era nevoie de o soluție complet digitalizată?

Activitățile din cadrul mediului de business implică mult focus și o mare cantitate de energie - așadar este nevoie să utilizăm din plin și instrumentele digitale pe care le avem la dispoziție. Platforma Instant.Space te ajută să cauți simplu și rapid o sală de conferințe care să corespundă standardelor tale. În mod clasic hotelurile sau centrele de conferință își listează pe pagina lor sălile de conferință disponibile dar nu și disponibilitatea lor în timp real. Astfel, se lucrează pe metoda tradițională de trimitere pe mail a unei cereri de ofertă, metodă care poate dura până la o săptămână. În aceste situații, se investește mult timp iar procesul de comunicare este dificil. 

 În acest caz este  mai greu să identifici numele centrelor sau hotelurilor astfel încât Instant.Space a creat o bază de date a sălilor de conferințe, cu o disponibilitate în timp real. Astfel, motorul de căutare arată DOAR sălile disponibile la data selectată, rezervarea fiind INSTANT și fermă.  o bază de săli de conferințe plus o ofertă de servicii suplimentare (catering, cazare invitați etc.)

Așadar, ai la dispoziție o gamă de săli din care poți alege variantele optime pentru conceptul evenimentului. Mai mult, toate sălile oferă și posibilitatea de configurare iar asistența echipei de organizare din cadrul hotelului este întotdeauna asigurată după rezervarea unui eveniment prin platformă.

Caracteristici unice ale Instant.space

-       motor simplu de căutare - procesul identificării unei săli de conferință are la bază doar câteva secțiuni pe care clientul trebuie să le completeze

-       sală de conferință plus servicii suplimentare - această platformă a fost creată pentru a-ți oferi și recomandări privind catering, cazare și aparatură audio-video - elemente necesare unui eveniment

-       rezervare instantă și fermă, nu doar o cerere de ofertă pentru un eveniment

-       control asupra bugetului - acum poți configura evenimentul tău și primești calculul în timp real al bugetului - de asemenea poți adăuga/renunța la anumite servicii

Impactul adus de Instant.Space asupra mediului de business

Ai în plan lansarea unui nou produs/serviciu sau îți dorești să organizezi o sesiune de networking în care să poți invita toți partenerii de business din țară și străinătate? Instant.Space îți oferă posibilitatea de a alege o sală de conferință pentru a oferi un mediu de excepție invitaților tăi. 

Mediul de business aflat în expansiune necesită noi condiții astfel că fiecare eveniment devine o provocare. Sala de conferință potrivită joacă un rol important în dinamica generală și experiența finală a participanților. Sălile de conferință de pe Instant.Space oferă cele mai înalte standarde atât în ceea ce privește confortul, locația cât și posibilitatea configurării serviciilor astfel ca, indiferent de trendurile vremurilor, evenimentul să poate fi evaluat la superlativ. 

Cum poți rezerva o sală de conferință în București?

Indiferent că ești în țară sau străinătate platforma Instant.Space te ajută să alegi o sală de conferințe în București sau alte orașe din România. 

Concluzii

Instant.Space este un instrument special care te ajută să poți simplifică procesul organizării unui eveniment. Există aspecte necesare și obligatorii spre a fi rezolvate atunci când discutăm despre succesul unei întâlniri și satisfacția participanților. 

Creează planul evenimentui în pași simpli, stabilește detaliile practice și completează datele tale în cadrul motorului de căutare Instant.Space. Vei primi imediat rezultatele solicitării tale și le poți bifa ca fiind îndeplinite. Vei economisi timp, energie și te bucuri de siguranță și transparență. 

Vizualizări: 370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: