„La mulţi ani“ căpitanului Păcurar

Păcurar sărbătoreşte azi împlinirea a  28 de ani. Mijlocaşul echipei gorjene va sărbători pentru a patra oară alături de colegii de aici ziua de naştere. Venit în iarna lui 2007 la Pandurii, Păcurar a trecut de 100 de meciuri jucate în liga I la echipa gorjeană. „Sper să am parte anul acesta de sănătate, asta îmi doresc de ziua mea şi să avem rezultate bune în retur!”, a spus Păcurar.

Devenit acum primul căpitan al echipei după plecarea lui Stângă, pe care îl suplinea purtând banderola când lipsea de pe teren, Păcurar va avea de acum responsabilitatea de a păstra atmosfera bună din vestiar şi unitatea de grup a gorjenilor, care era principalul atu al acestora în anii trecuţi. Despre un transfer al său la o altă formaţie acum nici nu se mai poate vorbi deşi jucătorul şi-a exprimat la un moment dat opţiunea de a părăsi Pandurii. Preşedintele Condescu deja a anunţat că suma de transfer s-a mărit la 500.000 de euro. „Cine va da 500 000 de euro pentru mine pe criza asta-”, se mai întreabă şi Păcurar de la Rânca, acolo unde îşi vede de pregătire, resemnat cu ideea că nu va mai pleca anul acesta: „Nu am nimic împotrivă să joc în continuare la Pandurii”.

În cantonament de ziua lui

Nici azi, chiar dacă e ziua sa de naştere, Păcurar nu va scăpa de antrenamentele pe zăpadă dar seara va putea să sărbătorească cu colegii împlinirea celor 28 de ani. „Suntem nevoiţi acum să ne pregătim pentru retur şi să suportăm şi condiţiile acestea mai grele. Dar majoritatea ne-am obişnuit deja după atâţia ani de fotbal. Ştim cu toţii că e nevoie de aceste antrenamente mai dure şi strângem din dinţi pentru a putea face acumulările fizice de care vom avea nevoie. E ceva mai greu pentru că e zăpadă şi a mai nins ultimele zile dar ne consolăm cu ideea că nu mai e mult şi scăpăm de acest calvar după care vom avea voie să jucăm şi cu mingea”.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: