Liberalii, împotriva construirii unui bloc ANL în Rovinari. Motivul!

Consilierii locali ai Partidului Național Liberal au votat împotriva unui proiect de hotărâre privind realizarea unui bloc ANL în localitate. Proiectul viza aprobarea transmiterii cu titlu gratuit, pe durata realizării investiției, a unui teren în suprafață de 1316 mp către Agenția Națională pentru Locuințe, în vederea construirii de locuințe care să fie închiriate tinerilor. Terenul este situat pe Bd. Minerilor.

Laurențiu Chivu, consilier liberal, a explicat la Radio Infinit de ce aleșii PNL s-au opus. “Nu înțeleg de ce nu s-a venit cu proiectul în consiliul local mai devreme. Am cerut lămuriri din punct de vedere economic. Acest bloc se dorește a fi construit în locul unui patinoar care a costat foarte mulți bani și nu a fost amortizat”, a spus Chivu, precizând că a cerut ca blocul să fie construit în Strada 22 Decembrie, lângă un alt bloc ANL, unde ar fi costuri mai mici cu asigurarea utilităților.

Primarul Robert Filip este de altă părere. Spune că liberalii au votat împotrivă și când a fost construit primul bloc ANL. “Nu înțeleg de ce să votezi împotriva unui bloc pentru tineri până în 35 de ani, în condițiile în care avem cereri în așteptare, am creat locuri de muncă, oamenii au nevoie de o casă”, a spus Filip.

Primarul a spus că liberalii sunt rău-intenționați, câtă vreme primăria avea un termen de două zile pentru a preda amplasamentul către ANL, pentru a prinde finanțarea. (R.S.)

Vizualizări: 1,145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: