Luptă aprinsă în campionatele de minifotbal

Lupta la titlu în Liga 1 de minifotbal de la Dolce Vita este reaprinsă. Campioana Dream Team a pierdut meciul cu Minprest Rovinari și le-a permis celor de la Real Târgu Jiu să se apropie la 4 puncte, cu 5 etape înainte de final.

Dream Team părea să fi scăpat din nou spre titlul de campioană în Complexul Dolce Vita, ca urmare a celor 4 victorii consecutive din faza de play-off. În ultima etapă din tur însă, a venit și primul eșec. Minprest Rovinari a învins clar liderul și a reaprins lupta la titlu.

Dream Team – Minprest Rovinari 2-5 (pauză: 1-3)

Goluri: Ștefan Doldur (min. 1) și Mario Găman (min. 32) / Romeo Rădoi (min. 16 și 20), Gabriel Bardan (min. 19), Florin Popete (min. 27) și Adrian Popescu (min. 30)

Dream: Adrian Preoteasa, Dragoș Nicolae și Dragoș Milici (portari) – Ion Cănăvoiu, Radu Dăianu, Ion Al-Ioani, Ștefan Doldur, Mario Găman și Bogdan Chiriac

Staff: Bogdan Chiriac

Minprest: George Pungan și Florin Oproiu (portari) – Gabriel Bardan, Dan Nicolcea, Florin Popete, Romeo Rădoi, Adrian Popescu, Cătălin Răducan, Cristian Nicolăescu și Octavian Pisc

Staff: Adrian Popescu și Cristian Nicolăescu

De eșecul celor de la Dream Team a profitat Real Târgu Jiu, care s-a impus în fața celor de la Marigab Turceni și s-a apropiat la 4 puncte de lider. Podiumul este închis de Minprest Rovinari, echipă aflată la 2 puncte în spatele celor de la Real.

Rezultate, Etapa 5, Liga 1 Dolce Vita:

Play-off

Farmacia Victoria – Peppy Dolce Vita 1-2

Real Târgu Jiu – Marigab Turceni 7-4

Dream Team – Minprest Rovinari 2-5

Play-out

Primăria Bîlteni – Primăria Rovinari 0-2

Provincialii – ISU Gorj 4-3

În Liga 2, liderul Inspectoratul de Poliție Gorj a terminat turul play-off-ului fără eșec. În runda a șaptea, IPJ a remizat cu Star Team, după un meci echilibrat.

Penitenciarul Târgu Jiu a urcat în clasament, ca urmare a victoriei din partida cu Lido Team, un meci spectaculos, cu 15 goluri marcate.

În faza de play-out, Inspectoratul de Jandarmi Gorj a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea competiției. IJJ a învins vineri, în derby-ul pentru primul loc, pe FC Exclusive Car Wash, meci foarte disputat și încheiat cu scorul de 3-2. Apoi, duminică, jandarmii gorjeni au trecut și de Grosbi Ursus.

Rezultate, Etapa 7 Play-off și Etapa 5 și 6 Play-out, Liga 2:

Play-off

FC Primăria Albeni – FC Anna 5-0

IPJ Gorj – Star Team 1-1

Lido Team – Penitenciarul Târgu Jiu 6-9

Miercuri ora 18:00 ISJ Gorj – Răzvy Team

Play-out

FC Exclusive Car Wash – IJJ Gorj 2-3

Succes Team – Green Team 2-4

Carrefour Târgu Jiu – Succes Team 6-4

Grosbi Ursus – IJJ Gorj 1-4

Marți, ora 17:00 FC Exclusive Car Wash – Green Team

În Liga Primăriilor din Gorj, echipa din Turburea este pe primul loc. Sâmbătă, a reușit să învingă echipa din Telești, scor 4-2.

Primăria Turburea – Primăria Telești 4-2 (pauză: 3-2)

Goluri: Luis Ciobotaru (min. 7) și Alexandru Mainerici (min. 15, 16 și 39) / Jean Marin (min. 2) și Irinel Covrig (min. 4)

Turburea: Gabriel Mănescu (portar) – Adrian Voica, Mădălin Ivăniși, Adrian Vâlceanu, Alexandru Mainerici, Luis Ciobotaru, Dragoș Găvan și Marius Daju

Staff: Mădălin Ivăniși și Adrian Voica

Telești: Cătălin Șomănescu (portar) – Alin Cornescu, Jean Marin, Robert Manea, Camilian Floroiu, Claudiu Viezure, Irinel Covrig și Constantin Tudor

Staff: Camilian Floroiu

În celălalt meci al rundei a treia din faza de play-off, echipa din Motru a remizat din nou, cu același scor ca și în runda precedentă cu Telești, de această dată contra echipei din Țicleni.

Ca urmare a acestor rezultate, Turburea are acum 2 puncte avans de Motru, 3 de Telești și 4 de Țicleni, cu 3 etape înaintea finalului de sezon.

Rezultate, Etapa 3 Play-off, Liga Primăriilor din Gorj:

Primăria Motru – Primăria Țicleni 5-5

Primăria Turburea – Primăria Telești 4-2

În Cupa Old Boys Dolce Vita, ediția a șasea, s-au disputat ultimele două jocuri din faza grupelor. Dolce Vita Old Boys a trecut de IPJ Gorj Old Boys și a terminat pe locul 2 în grupa A, în timp ce Minprest Rovinari Old Boys a câștigat clar duelul pentru primul loc cu Primăria Turburea Old Boys, în grupa B.

Rezultate, Etapa 3 Faza Grupelor, Cupa Old Boys:

Grupa A

IPJ Gorj Old Boys – Dolce Vita Old Boys 0-5

Grupa B

Primăria Turburea Old Boys – Minprest Rovinari Old Boys 2-6

Semifinalele competiției se vor disputa după sărbătorile Pascale. De altfel, toate competițiile de minifotbal din Complexul Dolce Vita vor fi întrerupte în week-end-ul care urmează.

Vizualizări: 350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: