Matei Catrinoiu: Sunt la câteva procente de Călinoiu

Șeful țărăniștilor gorjeni, Matei Catrinoiu, este pe punctul de a prelua conducerea Consiliului Județean (CJ) Gorj. Acesta a declarat într-o conferinţă de presă că deține informații conform cărora s-ar afla doar la câteva procente în spatele ”marelui” Călinoiu în lupta pentru șefia județului. Acesta le mulțumește pe această cale gorjenilor și le promite că își vor face treaba.

Dorința țărănistului Matei Catrinoiu, aceea de a prelua frâiele CJ Gorj, nu mai are mult până la îndeplinire. Din surse aflate în apropierea USL-iștilor acesta ar fi aflat că se  află doar la câteva procente față de Ion Călinoiu în lupta pentru șefia județului. ”Am aflat că subsemnatul s-ar afla la câteva procente în spatele marelui Ion Călinou. S-ar putea să fie cert și adevărat și pe această cale vreau să le mulțumesc gorjenilor și să îi asigur că dacă partidul nostru va accede în CJ Gorj ne vom face cu strictețe treaba”, susține șeful PNȚCD Gorj. Catrinoiu este foarte intrigat de numărul mare de afișe electorale din Târgu Jiu, în care apar conducătorii mult iubiți, astfel încât nu mai e loc nici să arunci un ac. ”Dacă vrei să arunci un ac cade în capul lui Călinoiu sau al lui Cârciumaru. Dacă după 22 de ani nu le-a ajuns faptul că acești oameni au condus destinele județului Gorj și nu au demonstrat că pot face ceva la ce să le mai dai patru ani să depășești un sfert de secol de guvernare PSD-istă-”, se revoltă Matei Catrinoiu.

ACUZAŢII

Vicepreședintele Vasile Vlăduleanu acuză USL-ul că a instaurat o teroare asupra angajaților din Gorj. ”Foarte mulți oameni sunt amenințați că sunt dați afară din serviciu, multora le e frică să mai iasă la mitinguri. Am sesizat acest lucru și în localitățile mici și în cele mari. Parcurgând Târgu Jiul  de la un capăt la altul nu știu dacă găsești panotaje de altă coloratură decât USL”, susține Vlăduleanu.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: