Meci greu cu Slatina pentru CSM Târgu Jiu. Prețul biletelor

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu are programat în week-end un meci extrem de important. Formația locală întâlnește la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor, pe CSM Slatina. 

Partida de duminică este considerată una de ”6 puncte”, așa cum a prefațat-o expertul sportiv Dan Ilieș, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu. Dan Ilieș speră ca Sala Sporturilor să fie plină la ora meciului, duminică, 25 spetembrie, de la ora 18.00. ”Știu că va fi un meci greu, cu o echipă, CSM Slatina, care sunt sigur că și-a luat toate măsurile de siguranță pentru acest meci și vine la Târgu Jiu să câștige, dar am încredere în echipa noastră și sunt convins că le vom da planurile peste cap și să câștigăm acest meci”, a mai adăugat Dan Ilieș, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu, în conferința de presă premergătoare partidei cu CSM Slatina. Ilieș mizează și pe sprijinul publicului de la Târgu Jiu, public care a arătat un interes foarte mare pentru echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu.

Biletele pentru acest meci s-au pus deja în vânzare la sediul clubului iar duminică, începând cu ora 17.00, biletele vor fi puse în vânzare și la Sala Sporturilor. Prețul este de 15 lei iar copiii cu vârsta de până la 18 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate.

Vizualizări: 492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: