Mircea Lucescu l-ar putea antrena pe Cristiano Ronaldo!

Mircea Lucescu poate da lovitura la final de carieră şi ar putea antrena pe  Al Nassr, vicecampioana Arabiei Saudite, anunţă ProSport. Formația unde este legitimat Cristiano Ronaldo este interesată de serviciile lui „Il Luce”.

Conform sursei citate, între reprezentanți ai clubului arab și antrenorul român a existat, deja, o discuție și, în zilele ce urmează, formația din Asia așteaptă răspunsul tehnicianului. Astfel, Mircea Lucescu poate să-l aibă sub comandă pe CR7 și, din stagiunea viitoare, să se lupte pentru titlu cu Karim Benzema, proaspăt legitimat la Al Ittihad, dar și Lionel Messi, cel pe care Al Hilal încearcă să-l ademenească cu un salariu de aproximativ 1 miliard de euro pentru doi ani.

Al Nassr a dat o adevărată lovitură când, la începutul anului, a anunțat transferul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Totuși, pe parte sportivă, rezultatele nu au apărut întrucât, cu lusitanul în echipă, formația a încheiat pe locul 2 în campionat și a fost eliminată, pe rând, din semifinalele Supercupei Arabiei și a Cupei Regelui.

Totuși, țara din Asia pare să devină o atracție din ce în ce mai mare pentru numele mari din fotbalul european. Karim Benzema a semnat, de curând, cu Al Ittihad, campioana țării, iar, în presă, există din ce în ce mai multe zvonuri care-l dau pe Lionel Messi, cel care a anunțat că nu-și va prelungi șederea la PSG, la Al Hilal.

Vicecampioana Arabiei l-a avut antrenor pe Rudi Garcia, dar francezul și-a reziliat contractul la jumătatea lunii aprilie. De atunci, de echipă s-a ocupat, din funcția de interimar, Dinko Jelicic, tehnician de 49 de ani cu experiență, printre altele, în Croația sau Iran.

„Între „Il Luce” și reprezentanții clubului a avut loc o discuție prin intermediul unui video call. Românul are câteva zile de gândire pentru a se decide dacă părăsește Ucraina sau nu. În cazul în care răspunsul va fi favorabil, arabii vor înainta și o ofertă oficială”, scriu cei de la ProSport.

Principalul motiv pentru care Mircea Lucescu ar ezita să meargă în Arabia Saudită sunt temperaturile extrem de ridicate, ținând cont de vârsta sa. În cursul acestui sezon, antrenorul cu peste 30 de trofee cucerite de-a lungul carierei a mai avut oferte de la Nice, din Ligue 1, dar și de la Beșiktaș, din Superliga Turciei, însă le-a refuzat pe ambele.

Vizualizări: 1,119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: