Morega: Angheloiu rămâne pe piatra funerară

Dan Ilie Morega a făcut mai multe declaraţii referitoare la foştii colegi de partid. Acesta s-a oprit asupra lui Radu Angheloiu, despre care a spus că este un frustrat şi că dacă are o funcţie o are pentru că el i-a „dăruit-o”. Mai mult, Morega a spus că Angheloiu şi-a dorit să fie prefect sau măcar subprefect.

„Când l-am numit pe Banţa prefect el a fost omul frustrat că de ce nu l-am numit pe el prefect? Când l-am propus să fie numit subprefect pe Dumitrescu el a fost frustrat că de ce nu a fost numit el subprefect, că el este omul cel mai bun. Am zis să o facem şi pe asta. Că tot am făcut greşeli cu Banţa, să fac greşeala şi cu Angheloiu. Şi s-a adeverit”, a spus Morega la Gorj TV.

Morega a spus că Angheloiu îşi vede doar de interesele proprii şi că nu a ajutat nici un primar. „Iată că şi ce de la Bucureşti au apreciat că Angheloiu nu are ce să caute, nici măcar interimar. Acest individ este frustrat de o viaţă că nu a avut o funcţie şi dacă a avut-o a avut-o că i-am dăruit-o eu nu a luat-o el. În 2 ani, în afară de interesele lui personale nu a rezolvat nimic. Să spună un primar sau viceprimar. El va rămâne doar pe piatra funerară, care îi doresc să fie peste 50 de ani că nu-i bine să doreşti răul altcuiva,  va rămâne cu funcţia de vicepreşedinte, cea mai înaltă funcţie a lui”, a precizat fostul lider PNL.

Cât despre anunţul lui Dian Popescu de a candida la funcţia de preşedinte PNL, Morega a spus: „Este prea mare căciula pentru capul lui. Rezultatul a fost de conjunctură”.

“Nu pot să comentez decizia domnului Stroe. Nu ştiu pe ce criterii au fost aleşi cei 13 membri, dar sper că şi-a ales echipa cu care să organizeze bine alegerile din toamnă. Vreau să precizez că îi acord toată încrederea domnului deputat. În privinţa candidaturii mele, îmi menţin ideea de a candida, eu deja am anunţat la Bucureşti să fie luată în seamă candidatura mea“.

 Dian Popescu, preşedinte PNL Târgu-Jiu

“Este un birou interimar alcătuit în urma unei consultări la nivel naţional. Eu nu am ce să comentez. Probabil cu această echipă alegerile vor fi organizate bine. Eu fac parte din echipa de invitaţi permanenţi cu drept de vot. În privinţa unei eventuale candidaturi a mea, este prea devreme să discutam”

Radu Angheloiu, vicepreşedinte CJ Gorj

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: