Motru: Toalete ecologice în zonele aglomerate din oraș

Autoritățile locale din Motru au montat în mai multe zone aglomerate toalete ecologice. Acestea au fost închiriate pentru un an de la o societate de profil, iar dacă acestea se vor dovedi utile, edilul are de gând să achiziționeze unele anul viitor.

În municipiul Motru sunt în acest moment montate 10 toalete ecologice în cinci zone aglomerate din oraș.

”Am amplasat aceste toalete atât pentru femei, cât și pentru bărbați, în fiecare din cele cinci locații și anume în zona Capelei, pentru că mai stau oamenii acolo la priveghi, în Parcul Central, unde vin foarte mulți copii, în zona de mijloc a orașului, în Parcul Minerul, dar și în zona Spitalului. Am căutat să acoperim cam tot orașul”, a declarat Cosmin Morega, primarul din Motru.

Dacă aceste toatele ecologice, momentan închiriate, se dovedesc a fi utile, edilul din Motru are în plan achiziționarea unora anul viitor.

”Aceste toalete sunt închiriate, ca să spunem așa. Este ceva experimental în Motru, dar dacă vor prinde o să achiziționăm și noi la anul. Acum nu am avut nici prevedere bugetară pentru așa ceva și de aceea le-am închiriat de la o firmă de specialitate, care de două ori pe săptămână vine să le curețe, să le igienizeze, iar noi o să numim o persoană de la Direcția Publică Motru ca să se ocupe de ele să fie totul în regulă”, a mai spus Cosmin Morega.

Galerie foto


Vizualizări: 1,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: