Nuntă de vis a unor medici. Cununia, pe Dunăre. Ginerele s-a dat cu placa după ce a spus “DA”

Căsătoria medicului ginecolog Bogdan Șorop cu iubita lui Mădălina, la rândul ei medic ginecolog, va fi una de neuitat atât pentru ei, cât și pentru invitați. Cununia civilă a avut loc pe Dunăre, într-un cadru de poveste. După ce a spus “DA” în fața ofițerului stării civile de la Eșelnița, medicul s-a dat cu placa pe apă, îmbrăcat în costumul de ginere.

Bogdan Șorop și Mădălina Șorop (fostă Pop) sunt medici în Timișoara, el având și o clinică în Caransebeș - Clinic Life. Bogdan Șorop este și un colaborator al medicilor de specialitate din Gorj. În 2017, l-a asistat pe medicul gorjean Adrian Tetileanu în timpul unei intervenții în premieră la acea vreme pentru Târgu Jiu, o laparoscopie exploratorie pentru un caz de sterilitate. “Am legături strânse cu Gorjul, tatăl meu este din Bălănești, unde am multe rude. Mama este de la Negoiești, Baia de Aramă”, a spus Bogdan Șorop.

 

“Dunărea este locul meu de suflet”

Bogdan Șorop și soția lui, Mădălina, au făcut cununia civilă pe malul Dunării, la pensiunea unui om de afaceri din Motru, Neluțu Duralia. Ofițerul stării civile de la primăria din Eșelnița, județul Mehedinți, a oficiat cununia pe pontonul special amenajat de o firmă din Caransebeș, Emma Boutique. Decorul a fost unul de vis, cu o poartă din flori, cu leagăn din flori și multe alte aranjamente specifice.

“Am ales acest loc pentru că Dunărea este locul meu de suflet. Am crescut la Severin, iar la Perla Dunării am avut primul contact cu Clisura. Este un loc care îmi place foarte mult”, a spus Bogdan Șorop.

Nelu Duralia, patronul pensiunii Perla Dunării, a spus că este prima cununie civilă organizată acolo. “Noi organizăm multe evenimente, dar nu ne-am propus să facem nunți, pentru că nu avem capacitatea necesară. Putem caza doar 16-20 de persoane, aici au fost în jur de 60-70, ne-au ajutat vecinii cu cazarea. Sunt niște prieteni ai noștri și am făcut această încercare, rezultatul fiind excepțional”, a spus omul de afaceri din Motru.

Bogdan Șorop s-a dovedit a fi un ginere excentric. După ce a spus DA în fața ofițerului de stare civilă, a luat placa și a dat câteva ture pe Dunăre, așa cum era, îmbrăcat în costumul de ginere. “Practic acest sport de 4-5 ani. Sper să o învăț și pe soția mea”, a mai spus Bogdan Șorop.

Vizualizări: 29,896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: