O vedetă Pro Tv revine, la cererea publicului, la programul pe care l-a prezentat opt ani

O emisiune Tv de mare succes a celor de la Pro Tv revine la vechiul format cu același prezentator. Cabral este vedeta care revine la postul Tv, tot cu emisiunea Ce spun românii, pe care o prezintă deja de opt ani.

Astfel, celebra întrebare care începe cu "Am întrebat 100 de români" revine, după ce oamenii și-au manifestat dorința ca emisiunea să se întoarcă pe post.

Șefii Pro Tv s-au conformat, iar Cabral a fost chemat din nou la filmări. „Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai.  Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta”, a declarat Cabral, conform Pro TV.

Acesta își luase o pauză de câteva luni în 2021, după ce a prezentat Sunt celebru, scoată-mă de aici, alături de Adela Popescu, dar acum revine pe post cu aceeași emisiune.

Orarul de difuzare de la Ce spun românii va fi același ca până acum, începând cu data de 6 martie 2023, de luni până vineri, de la ora 18:00, la Pro TV.

Cabral și-a luat o pauză pentru a fi mai aproape de familia sa după zile state departe de cei dragi. Andreea Ibacka și copiii acestuia îi duceau lipsa prezentatorului TV, mai ales după ce acesta a stat la filmări pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Vizualizări: 2,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: