Pandurii a fost dezafiliată. Centrul de Copii și Juniori revine Primăriei Târgu Jiu

AJF Gorj a decis, la finalul săptămânii trecute, dezafilierea clubului Pandurii care a retras din competiții încă din toamna trecută atât echipa de seniori cât și echipele de juniori. Cum Pandurii, ca echipă, și nici clubul, nu mai există, clădirea care s-a construit în incinta Complexului Sportiv Municipal pe terenul municipalității, revine acum Primăriei Târgu Jiu.

O prevedere din contractul încheiat de clubul Pandurii Târgu Jiu cu Primăria Târgu Jiu stabilea, la data semnării acestuia, că actuala clădire din incinta Complexului Sportiv Municipal din Târgu Jiu, acolo unde a activat Centrul de Copii și Juniori al clubului, va reveni proprietarului terenului, respectiv, Primăria Târgu Jiu, în cazul în care clubul va intra în faliment și nu va mai exista echipa.

În ultima ședință care a avut loc la finalul săptămânii trecute Comitetul Executiv al AJF Gorj, întrunit în mod statutar, a aprobat dezafilierea clubului Pandurii Tg Jiu. Cum clubul pentru care a fost construită clădirea Centrului de Copii și Juniori nu mai există, conform contractului încheiat cu Primăria Târgu Jiu, construcția realizată pe acest teren revine proprietarului terenului.

De altfel clubul primăriei, CSM Târgu Jiu, are chiar mare nevoie de vestiarele situate la parterul clădirii pentru grupele de copii legitimați în ultimul an la secția de fotbal. Cu sute de copii și juniori înscriși în campionate la mai multe grupe de vârstă, CSM face cu greu față la numeroasele meciuri care se dispută pe terenul sintetic, aflat chiar în fața clădirii. Vestiarele de la Sala Sporturilor nu fac față, mai ales dacă acolo sunt meciuri de handbal sau baschet, în clădirea celor de la Pandurii putând fi amenajate chiar mai multe vestiare, având în vedere faptul că are două etaje.

Vizualizări: 1,633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: