Pandurii, bătuţi măr de Kuban

Pandurilor le-a mers bine cu amicalele până la Kuban. Pandurii au câştigat partidele de verificare cu Săgeata Năvodari şi Kaposvar, dar au pierdut drastic ultimul amical cu ruşii lui Dorinel Munteanu, de la Kuban Krasnodar.

Pandurii – Kuban Krasnodar  0-4

Pandurii: Buchta (min. 46, Mingote) – Ungurușan, Paraskevas, Erico da Silva, Momcilovic – Voiculeț (50’ Predescu), Anton, Nistor – Buleică (61’ Grigoraș), Matulevicius, Ciucur.

Ruşii, prea tari

O mică alarmă la Pandurii cu doar 10 zile înaintea meciului tur din Europa League. Trupa lui Pustai a fost bătută măr de Kuban Krasnodar, fosta echipă a lui Dan Petrescu, actualmente a lui Dorinel Munteanu. Ruşii au condus cu 3-0 încă de la pauză după golurile lui Dealbert, Tsoraev şi Ignatiyev. Toate 3 în numai 6 minute, între minutele 29 şi 35!

Pustai a tratat meciul ca pe unul oficial şi a efectuat doar 3 înlocuiri, în timp ce Munteanu a schimbat toată echipa, deşi ruşii încep sezonul în acest weekend. Ex-sovieticii au mai lovit o dată în minutul 88 prin vedeta Djibril Cisse şi le-au administrat pandurilor primul eşec din amicale. Ultimul test al echipei lui Pustai e miercuri la Gyor în Ungaria contra campioanei din ţara vecină.

Pandurii – Săgeata Năvodari 1-0 (gol Alex Grigoraş)

Pandurii: Mingote – Buleică, Mamele, Rada, Sipo Bohale – Al. Dan – Grigoraș, Cristea, Predescu, Mbela – Adrovic. Au mai jucat: Stanca, Tătaru, Voinea și Răduca.

Grigoraş, decisiv cu Săgeata

Pustai a împărţit lotul în două pentru testele cu Săgeata Năvodari şi Kaposvar. În primul amical cu nou promovata Săgeata, antrenorul pandurilor a trimis mai mulţi jucători de rezervă pe teren, singurii titulari fiind Buleică şi Mamele. A fost cea mai bună zi la Pandurii a lui Grigoraş cel mic. Chiar în ziua în care a împlinit 24 de ani, Alex a purtat banderola de căpitan şi a marcat unicul gol al meciului. În Liga 1 îi va fi însă infinit mai greu să se impună. Buleică e prima opţiune pentru postul de mijlocaş dreapta iar Ciucur a doua. Pustai l-a testat cu Săgeata şi pe spaniolul originar din Guineea Ecuatorială, Armando Sipoto Bohale. Gorjenii au nevoie de un înlocuitor pentru Vlad care a plecat în Ucraina la Dnepr pe 1,3 milioane de euro.

Pandurii – Kaposvar (Ungaria)     2-0 (goluri Ciucur şi Matulevicius)

Pandurii: Buchta – Ungurușan, Erico, Paraskevas, Momcilovic – Voiculeț, Anton, Nistor – Ciucur, Matulevicius, Predescu. Au mai jucat: Lazar și Răduca.

Vizualizări: 272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: