Pandurii îl transferă pe Hora ca să mai reziste un sezon

Jucătorul de la Pandurii, Ioan Hora, negociază cu o echipă din Polonia, scrie presa centrală. Hora este cotat la 1, 5 milioane de euro, dar Pandurii ar putea obține un milion de euro.

Hora a venit gratis, iar acum pleacă pe o sumă foarte mare. Ioan Hora e golgheterul Ligii I, cu 17 reusite in acest sezon. Hora a adus Pandurii pe primele locuri, el fiind declarat și cel mai bun marcator din istoria clubului. Gorjenii l-au adus în vara lui 2015 de la ASA Târgu Mureş. Fotbalistul de 27 de ani, de meserie mijlocaş, a fost reprofilat în atacant şi a reuşit să intre în istoria Pandurilor încă de pe acum, cu trei etape înainte de finalul acestui sezon. Polonezii de la Lech Poznan îl urmăresc încă de iarna trecută și vor să-l cumpere în acest final de sezon, scrie Gazeta Sporturilor. Cei de la Pandurii au mari probleme cu banii, iar suma obținută de pe vânzarea golgheterului ii va ajuta mult in sezonul următor.

Polonezii de la Lech au ochi pentru golgheteri. Ei l-au vandut pe Lawandowski la Dortmund si tot ei se pregatesc acum sa vanda un atacant de 20 de ani care a facut senzatie in acest sezon. La 27 de ani, Hora e cotat la 1,5 milioane de euro, dar gorjenii ar putea renunța la el și pentru 1 milion de euro.

Vizualizări: 1,158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: