Pandurii joacă un meci de şase puncte cu Astra Ploieşti

Pandurii joacă în deplasare astăzi întâlnind Ploieşti pe Astra în etapa a X-a a Ligii I. Meciul se anunţă unul de care pe care, ambele echipe fiind în zona fierbinte a subsolului clasamentului, despărţite de doar trei puncte. Mai disperată este situaţia pandurilor care păstrează  cu insistenţă „lanterna roşie” de câteva etape.

Ionuţ Badea este conştient că meciul cu Astra Ploieşti este important pentru Pandurii având în vedere situaţia neplăcută a echipei din acest moment. „E o partidă extrem de importantă pentru noi, suntem într-o situaţie dificilă din toate punctele de vedere”, a spus tehnicianul, care consideră că cele două echipe care se vor întâlni azi la Ploieşti au loturi comparabile ca şi nivel de pregătire fizică şi tehnico-tactică şi că diferenţa o poate face pe teren dorinţa jucătorilor de a demonstra că merită să joace în prima ligă. „Nu va fi o partidă uşoară pentru că ambele echipe sunt cu probleme din punct de vedere al punctajului din clasament”, recunoaşte Badea care nu vede situaţia echipei sale ca fiind disperată. Pandurii nu au un moral prea strălucit dat fiind faptul că au pierdut etapa trecută un meci pe care puteau să-l câştige.

Badea spune că va aborda şi acest meci la victorie ca toate celelalte meciuri deşi până acum în deplasare nu prea i-a ieşit nici un rezultat favorabil. „Ne interesează totdeauna cele trei puncte, dar rămâne de văzut dacă şi reuşim să le obţinem. E un meci de şase puncte. Fiind pe ultimul loc, ar fi anormal să spun că suntem foarte bine. Nu suntem bine deloc şi e o poziţie care nu este deloc confortabilă şi mizez pe acest aspect din punct de vedere al pregătirii mentale a acestui joc”.

În ceea ce priveşte adversarul din Ploieşti, Badea a precizat că Astra este o formaţie cu atacanţi foarte buni de care apărarea sa ar trebui să ţină seama: „Astra este o echipă bine structurată, cel puţin din ce au arătat la ultimele trei meciuri, lasă puţine spaţii, au şi calitate de atac şi mă refer aici la Fatai şi poate Miranda. Joacă un 4-4-2 sau 4-4-1-1 impus de Selymeşi şi sunt convins că nu ne va fi uşor”.  

„Totdeauna în sport şi  mai ales în fotbal, există şi o mică parte de destin, dar eu nu antrenez nici ghinionul şi nici norocul. Pentru mine un jucător care are penalti şi dă în bară înseamnă că nu a pus piciorul de sprijin cum trebuie nu că a avut ghinion”.

Ionuţ Badea

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: