Pandurii nu mai vrea jucători străini, nici oameni în staff

Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu nu este deloc unul consistent în acest moment, iar conducerea clubului nu dă semne de preocupare pentru a-l întări. Antrenorul Călin Cojocaru a vorbit despre păstrarea jucătorilor existenţi deja în lot, iar conducerea spune că nu vor mai fi aduşi jucători străini.

Filiera de jucători străini nu mai este agreată de conducerea clubului Pandurii, care aşteaptă revenirea în ţară a impresarului belgian Willy Ngoma pentru a decide ce jucători dintre cei aduşi deja vor fi păstraţi.

„Willy e momentan în Belgia şi am înţeles că se va întoarce pe 3-4 iulie în ţară să avem o discuţie. Dar totul va depinde de antrenor, dacă acei jucători corespund şi dacă el îşi doreşte acei jucători propuşi îi vom aduce, altfel nu vom mai aduce jucători străini”, a explicat la Radio Infinit directorul sportiv Camilian Floroiu, care a menţionat că doar cu doi dintre numeroşii jucători aduşi de belgian s-a discutat şi vor să rămână la Pandurii: „Doi dintre cei pe care îi adusese deja şi se pregăteau cu echipa şi-au anunţat intenţia de a rămâne la Pandurii, vor să semneze un contract cu clubul. Dar cu ceilalţi încă nu am avut discuţii, mulţi erau copii, sunt acum în perioada examenelor de bacalaureat şi nu ne-am permis să îi deranjăm. Dar vom avea discuţii cu el şi vom vedea care este situaţia jucătorilor”.

Impresarul desemnat director de scouting la Pandurii propunea recent şi un staff tehnico-administrativ destul de numeros, dar Floroiu spune că nici nu se pune problema de a aduce oameni în staff: „El a propus anumiţi oameni în staff, dar aşa cum se ştie nu avem posibilitatea să mărim staff-ul şi să aducem oameni la echipă pentru că nu avem cu ce să îi plătim. Când vom avea resursele necesare, atunci vom putea să discutăm şi aceste aspecte”.

Clubul Pandurii funcţionează de câţiva ani cu un staff tehnic redus la minim şi cu foarte puţin personal auxiliar. Dacă în perioada 2014 – 2017 ajunsese să aibă câte 3-4 secunzi în staff, doi medici, doi asistenţi şi patru maseori, din 2017 cu greu s-au mai putut găsi oameni care să accepte să lucreze sub formă de voluntariat pentru Pandurii.

Vizualizări: 1,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: