Pandurii se gândesc la strategia pentru sezonul viitor

Clubul Pandurii a început deja să contureze o strategie în ceea ce priveşte viitorul sezon. Preşedintele Marin Condescu spune că va renunţa la o mare parte din jucătorii Pe care i-a avut împrumutaţi la alte echpe dar şi la o parte din cei care au evoluat la Pandurii în acest sezon. Antrenorul Sorin Cârţu spune că mai aşteaptă încă jucătorii din lot să mai confirme la jocurile care vor urma pentru a se decide pe cine va păstra din vară.  
Antrenorul pandurilor spune că îi aşteaptă pe jucătorii săi să mai confirme pentru a se decide pe cine va păstra pentru viitorul sezon: „Îi aştept cu evoluţiile în aşa fel încât să putem să tragem linie la vară şi să ştim pe cine ne vom baza pentru campionatul 2009-2010”. 

Vor renunţa la jucătorii împrumutaţi 

Conducerea clubului Pandurii a gândit o strategie pentru noua ediţie de campionat care să ţină seama de criza financiară care afectează toate echipele. 
„Strategia o avem, este clar. Dacă Vâlcea nu va reuşi până la urmă să promoveze, având 40 de jucători în lot trebuie să ne decidem ce facem cu ei fiindcă perioada aceasta este grea pentru toată lumea şi criza ne afectează pe toţi chiar dacă pe unii mai mult şi alţii mai puţin” a declarat preşedintele Marin Condescu adăugând că strategia clubului este promovarea juniorilor: „Dar 40 de jucători nu mai putem ţine, avem vreo şase jucători în vizor de la juniori pe care Sorin Cârţu i-a tot încurajat în ultima perioadă şi i-a tot luat în cantonamente şi deplasări. Avem ceva ce vine din urmă şi vom stabili lotul undeva la doar 25 de jucători. Dar încă nu am analizat ce s-a întâmplat ca să spunem ce jucători vor avea din vară posibilitatea să se transfere de la noi.” 

La Bistriţa gazdele au meritat victoria

Preşedintele clubului Pandurii consideră că jocul cu Gloria Bistriţa a fost pierdut de echipa sa pentru că gazdele au jucat cu mai multă ambiţie. Oficialul a mai adăugat că Gloria a meritat Victoria şi că la Bistriţa s-a jucat fotbal. “Au câştigat cei de la Gloria pentru că şi-au dorit mai mult victoria decât noi. Nu cred că nu s-a jucat fobal acolo, a fost un meci disputat acolo dar a fost o execuţie de excepţie dar de acolo lucrurile n-au mai putut fi îndreptate. Am avut şi noi o mare ocazie pe final de meci chiar în ultimele minute şi am pierdut cu 0-1. Asta e, dar sperăm să jucăm mai bine cu Farul.” 
Pentru finalul de campionat, Pandurii au ca obiectiv să mai acumuleze cel puţin şase puncte, preşedintele Condescu considerând că cel mai dificil meci va fi cel cu Oţelul: „Noi ne-am fixat obiectiv cel puţin şase puncte din meciurile care mai sunt de jucat şi lucrurile vor fi în regulă cu aceste puncte. Dar după ultima înfrângere Oţelul va veni cu probleme mari la noi pentru că ei mai au cu Braşovul şi au un meci acasă după care vin la Târgu Jiu.”

Pot ocupa locul zece la finalul sezonului 

În ceea ce priveşte locul ocupat de echipă acum în clasament, Marin Condescu a explicat că Pandurii nu mai poate urca mai mult de locul zece: „Noi mai mult de locul 10 nu mai putem urca în acest campionat. Argeșul are meciuri acasă cu CFR Cluj și Dinamo, iar noi cu Farul și Oțelul, așa că programul nostru e mai avantajos și putem urca peste ei în clasament. Ca să ne salvăm noi am bătut pe cine trebuie, am bătut Buzăul, Otopeniul, Gazul, echipe cu care ne luptam pentru a ne salva de la retrogradare. Degeaba au făcut meciuri mari cei de la Gaz Metan cu Steaua, degeaba au bătut pe Rapid, dacă nu au fost în stare să bată pe Poli Iași în meciul decisiv.”


Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: