Pandurii se reunesc azi pentru vizita medicală

Reunirea lotului echipei Pandurii este programată pentru azi urmând ca după-amiază jucătorii să meargă la vizita medicală la Craiova. O parte dintre jucătorii străini vor lipsi de la reunire fiind învoiţi pentru că nu au bilete de revenire în ţară la data respectivă, ei urmând să se alăture lotului în următoarele zile. Conducerea clubului a anunţat că sunt aşteptaţi la Târgu Jiu toți jucătorii ce au contract cu echipa alături de cei care au încheiat sezonul cu Pandurii, urmând să revină la echipă şi jucătorii cedaţi sub formă de împrumut către alte echipe precum şi şase dintre juniorii pe care antrenorul Sorin Cârţu a decis să-i coopteze în lot. 

Lotul aşteptat la reunire îi include pe portarii Stanca, Mingote şi Vladimir Livşit, un portar moldovean aflat în probe, şi jucătorii Popete, Cardoso, Rusu, Chibulcutean, Martinovic, Grecu, Stângă, Păcurar, Murgan, Hidişan, Ghindeanu, Tremonti, Stancu, Vasilache, Tilincă, Raskovic şi Piţurcă. Alături de aceştia vor reveni jucătorii împrumutaţi Jaka Stromajer, Mugurel Dedu şi Nenad Kutlacic de la CSM Vâlcea precum şi Adrian Nalaţi de la Gloria Bistriţa. În lot vor fi cooptaţi şi juniorii Ionuţ Rada, Ionuţ Diaconu, Cristian Mohora, Alexandru Avrămescu, Dragoş Iclănzan şi Andrei Pleaşcă. Pe lista de transfer a clubului se află jucătorii Lucian Pârvu, Mădălin Popa, Adi Popescu şi Marin Vătavu în timp ce Ibon Arrieta şi Robert Vancea urmează să-şi renegocieze înţelegerile cu clubul Pandurii. 
Preşedintele Marin Condescu a precizat că Alexandru Pițurcă ar putea fi trecut şi el pe lista de transfer a clubului după ce a cerut permisiunea conducerii clubului să-și caute singur echipă el exprimându-şi dorinţa de a pleca de la Pandurii. Un alt atacant care ar putea continua cu Pandurii este Ibon Arrieta care se află la final de contract dar avea o opțiune de prelungire pentru încă un sezon, prezenţa sa în lot anul viitor depinzând însă de antrenorul Sorin Cârţu. 
Aflat şi el la final de contract, Robert Vancea şi-a exprimat dorinţa de a mai prelungi cu Pandurii, urmând ca el să fie chemat la negocieri în următoarele zile. 
Tot la final de contract sunt şi Ionuţ Luțu și Valentin Simion, jucători asupra cărora antrenorul Sorin Cârţu va decide dacă vor mai rămâne la echipă.

Robert Bălăeţ va fi noul director sportiv 


Conducerea clubului Pandurii a hotărât în şedinţa care a avul loc ieri la sediul clubului numirea lui Robert Bălăeţ în funcţia de director sportiv al clubului. Fostul jucător al echipei Pandurii a încheiat anul acesta contractul de jucător fiind cooptat în conducerea administrativă a clubului. Tot ieri s-a decis că atribuţiile de ofiţer de presă care i-au revenit până în acest sezon directorului de imagine Bogdan Tudor vor reveni Monalisei Popescu care urmează procedura de acreditare stabilită de FRF urmând să fie numită până la debutul noului sezon după un examen pe care îl va susţine la Federaţia Română de Fotbal împreună cu ofiţerii de presă propuşi de echipele nou promovate în prima ligă. 
În şedinţa de ieri a conducerii clubului s-a stabilit şi conducătorul delegaţiei echipei Pandurii în cantonamentul din Austria, acesta fiind vicepreşedintele USMO Viorel Temelescu. 



Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: