Pandurii vor o victorie la final de an pentru suporteri

Jucătorii de la Panduri aşteaptă sâmbătă suporterii, cu începere de la ora 17:00, la ultimul meci al anului pe Municipalul din Târgu Jiu. Oficialii clubului au stabilit că intrarea va fi liberă pentru copii şi adolescenţii până la 18 ani iar la meciul acesta se vor deschide tribunele I şi VIP şi Peluza Nord.

Pandurii va juca sâmbătă, în nocturnă, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, ultimul meci programat în acest an pe propriul teren. Echipa din Târgu Jiu întâlneşte, cu începere de la ora 17:00, pe Turris Turnu Măgurele, o formaţie promovată în Liga 2 în acest sezon dar  cu mari resurse financiare şi cu jucători de mare valoare în lot. Echipa finanţată de fiul lui Liviu Dragnea este una de top fiind la trei puncte de podium şi are ambiţii mari.

Antrenorul Călin Cojocaru recunoaşte că va fi un meci dificil dar se bazează pe jocul în creştere al echipei sale. „Fiecare meci este dificil, dar trebuie să ne pregătim corespunzător. Turris este o echipă bună, cu mulţi jucători experimentaţi, dar nu îmi e frică de nimeni, am încredere în băieţi şi la ora meciului o să tragem să luăm cele trei puncte pe acest frumos stadion. Venim după o partidă bună cu Concordia, o echipă destul de solidă. Băieţii s-au pregătit foarte bine, suntem în creştere, am încredere în ei şi vă asigur că sâmbătă, la ora meciului, vor da totul pe teren”, a spus Cojocaru raportându-se la jocul cu Concordia din precedenta etapă, la care tinerii de la Pandurii au jucat mult mai bine: „Nu am realizat nimic, am luat un singur punct. Nu am câştigat nimic, mai avem multe meciuri în faţă şi am pretenţia de la ei să joace de la evoluţia de sâmbătă în sus. Numai aşa putem face lucruri frumoase împreună. Au calitate, dar trebuie să fie concentraţi la antrenamente şi la meciuri”.

Şi pentru acest meci antrenorul Călin Cojoacru a convocat o serie de juniori ai clubului pentru a completa absenţele din lot, la fel ca şi la partida cu Concordia, meci în care tinerii care au debutat la Pandurii au reuşit să impresioneze.

Biletele pentru meciul cu Turris Oltul se vor găsi sâmbătă la casa de bilete a stadionului care  va fi deschisă până la ora meciului.

Vizualizări: 554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: