Pregătiri pentru un nou festival unic, în Gorj

Se fac pregătirile pentru a doua ediție a Festivalului "Dealul Muierii". Evenimentul inedit va avea loc luna viitoare. 

"Ne pregătim pentru Ediția a II- a Festivalului Dealul Muierii. Weekend-ul trecut am făcut un traseu scurt de la Casuta răsturnată până la Ferma “Porumbelul din Rapi” și ne-am oprit puțin și la Ferma lui Marcel unde am fost primiți cu brațele deschise și cu produse tradiționale gustoase. Cu toții suntem entuziasmați de ceea ce va urma in acest an la Festival.

Vă așteptăm în număr cât mai mare începând cu 21 Iunie 2023, să aducem valoare acestor locuri, să gustăm produse tradiționale, să jucăm hore alături de artiști deosebiți și să fiți alături de noi la un festival unic în România", anunță organizatorii. 

Brandul Dealul Muierii pune în valoare o legendă din trecut când femeile, care erau ascunse de teama turcilor în Peștera Polovragi, Peștera Frumoasa de pe Valea Cernei din Vaideeni și Peștera Muierii din Baia de Fier, și care nu mai aveau cu ce se hrăni și începuseră să se îmbolnăvească și să moară, au ieșit din peșteri și au plecat pe Dealul Muierii către Garnizoanele turcilor stabilite pe Cetăţile dacice de la Alunu și Grădiștea.

Vizualizări: 4,624

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: