Primarul şpăgar de la Fărcăşeşti, suspendat din PSD Gorj

Un necaz nu vine niciodată singur. Asta ar putea spune Constantin Pârvulescu, primarul comunei Fărcăşeşti, care după ce că se află în arest preventiv pentru luare de mită, acum riscă să fie şi renegat de partid. Suspendarea primarului din Partidul Social Democrat se va discuta în următoarea şedinţă de Birou Permanent a organizaţiei.

Secretarul general al PSD Gorj, Gheorghe Milosteanu, a spus că cel mai probabil la viitoarea şedinţă de Birou Permanent va fi pusă în discuţie suspendarea primarului. „Deocamdată nu a fost exclus, probabil că în perioada următoare, în viitoarea şedinţă de Birou Permanent vom discuta de suspendarea lui din partid. Nu este condamnat definitiv, nu ştim dacă la ieşirea din arest preventiv îl vom susţine la un nou mandat, să vedem care este sentinţa. PSD nu ia apărarea oamenilor corupţi, dar nici nu putem să aruncăm oamenii pe fereastră pentru că pot să fie şi exagerări ale justiţiei. Noi trebuie să ne păstrăm echilibrul şi să facem ce este bine pentru imaginea partidului”, a declarat Gheorghe Milosteanu, secretarul general al PSD Gorj.

AMÂNARE

Procesul de corupţie în care este judecat, în stare de arest, fostul primar din Fărcăşeşti, Constantin Pârvulescu a fost amânat din nou. Apărarea contestă competenţa instanţei de a judeca această cauză, dar şi legalitatea rechizitoriului. Procesul va fi reluat pe 14 iunie.

PRIMARI PENALI

Patru primari PSD au fost acuzaţi ori condamnaţi în ultimele luni pentru fapte corupţie. Este vorba de primarii din Fărcăşeşti, Turcineşti, Alimpeşti şi Baia de Fier, Constantin Pârvulescu, Gheorghe Gogălniceanu, Elena Mosor şi Constantin Mihuţescu.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: