Pro TV, audiențe la Românii au talent cam cât următoarele nouă posturi

Românii au talent, show-ul de pe Pro TV a acaparat audienţa de vineri seară, conform paginademedia.ro. Diferenţele faţă de celelalte televiziuni au fost considerabile.

Românii au talent a avut, singură, cifre cât următoarele nouă televiziuni luate la un loc, conform cifrelor publigate de paginademedia.ro

Pe publicul comercial, diferenţa a fost şi mai mare: următoarele 12 staţii au însumat, cât a avut show-ul prezentat de Smiley şi Pavel Bartoş şi jurizat de Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur. „S-au uitat la Românii au talent, în fiecare minut, peste 2,4 milioane de români. Pe locul doi, Kanal D număra aproape 900.000 de telespectatori. Antena 1, cu serialul turcesc, a fost pe poziţia a treia, cu o audienţă de şase ori mai mică decât Pro TV”, a precizat sursa citată.

Show-ul a avut foarte multe numere de mare spectaculozitate, multe dintre acestea aparținând unor copii supertalentați dar și unor artiști străini, cum a fost cazul indianului Sandip pentru care jurații nu au mai avut Golden Buzz deși publicul cerea insistent să se apese butonul auriu.

Vizualizări: 1,246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: