Salon de Caricatură la Târgu Jiu

Salonul Național de Caricatură „Aurelian Iulius Șuță – ȘAI” este gata să continue tradiția de a aduce zâmbete și creativitate în inimile publicului. Evenimentul este programat pentru data de 10 noiembrie 2023, la ora 12:00, la sediul CJCPCT Gorj, sala "Florin Isuf". Această ediție a Salonului Național de Caricatură se va desfășura într-un format restrâns, iar participanții vor fi în principal invitați locali, astfel încât să se respecte cu strictețe restricțiile impuse de autorități.

Salonul Național de Caricatură „Aurelian Iulius Șuță – ȘAI” este un eveniment de tradiție, care a reușit să rămână pe agenda culturală a comunității, datorită pasiunii și devotamentului organizatorilor de-a lungul anilor.

Reprezentanții CJCPCT Gorj au făcut anunțul, subliniind importanța continuării evenimentului, chiar și în contextul restricțiilor bugetare. Au menționat că ediția din 2023 va marca o nouă oportunitate pentru artiști de a-și exprima creativitatea și de a sărbători arta caricaturii.

Activitățile planificate pentru acest eveniment includ:

Vernisarea Salonului de Caricatură: Expoziția va aduna opere remarcabile create de artiști talentați

Lansarea albumului „Puiu Manu – 95!”, autor Dodo Niță: Ocazia specială de a descoperi și aprecia munca unui autor de excepție în domeniul caricaturii.

Lansarea revistelor „Ceasca de Cafea”, „Hazul”, „HoHoTe”

Lansarea albumului Salonului Național de Caricatură: O compilație a lucrărilor participante

Lansarea albumului grafic de Grigore Haidău ”Toamna Gorjeană” – sau cum vede un grafician lumea.


 
 

Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: