Şefă la UM Sadu la numai 26 de ani

Consiliului de Administraţie al Uzinei Mecanice Sadu a suferit modificări majore, după ce Mihai Nicuşor Mircea, fostul preşedinte şi director comercial al Romarm, a fost înlocuit, în urma scandalului de la Fabrica de Arme Cugir, acesta fiind acuzat că ar fi facilitat o licitaţie. În funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Uzinei Mecanice Sadu a fost promovat Luis Vlădoiu, din partea Romarm. Consiliul de Administraţie a fost completat cu Elena Aurora Candel, o tânără în vârstă de 26 de ani, care lucrează în cadrul Ministerului Economiei.

Elena Aurora Candel este cel mai nou membru al Consiliului de Administraţie al Uzinei Mecanice Sadu. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, este de origine din Brăila, dar locuieşte în Bucureşti. Aceasta lucrează în cadrul Ministerului Economiei, mai exact în cadrul Direcţiei de Apărare. „Domnişoara Elena Aurora Candel a fost numită prin ordin de ministru, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Acum, preşedintele Consiliului de Administraţie este domnul Luis Vlădoiu, reprezentantul Romarm, cel care l-a înlocuit pe Mihai Nicuşor Mircea. Luis Vlădoiu avea calitatea de membru, iar acum a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie. Din Consiliul de Administraţie mai face parte şi Adrian Sanda, reprezentant al Ministerului Economiei”, a declarat Nicolae Djimărescu, directorul UM Sadu.
Conducerea fabricii de armament va opera modificarea Consiliului de Administraţie în această săptămână. „Consiliul de Administraţie s-a completat după eliberarea din funcţie a domnului Mihai Nicuşor Mircea, iar în această săptămână vom opera modificarea la Registrul Comerţului. Deja marţea trecută am avut o prima şedinţă în această formulă, a venit şi domnişoara Elena Aurora Candel ca s-o cunoaştem. Dumneaei locuieşte în Bucureşti, iar de profesie este jurist”, a precizat Nicolae Dijmărescu.

Vizualizări: 7,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: