Şeful de cabinet al lui Ponta, preşedintele CA al Sanatoriului Dobriţa

Şeful organizaţiei de tineret a PSD Gorj, consilier judeţean şi şeful de cabinet al deputatului Victor Ponta, Claudiu Teodorescu, este preşedintele Consiliului de Administraţie al Sanatoriului Dobriţa, din partea Consiliului Judeţean Gorj. Tot din CA face parte şi fostul adjunct de la AJOFM Gorj, Ion Ciochină.

La nivelul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” de la Dobriţa s-a constituit Consiliul de administraţie care până acum nu a existat în această unitate spitalicească. Spitalul are şi un nou director financiar contabil în persoana lui Ion Ciochină, care până acum a fost director adjunct la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Gorj, şi o scurtă perioadă de timp director coordonator. Preşedintele Consiliului de Administraţie este Claudiu Teodorescu, şeful organizaţiei de tineret a PSD.

„O dată cu trecerea acestei unităţi spitaliceşti în subordinea Consiliului Judeţean, trebuia să înfiinţăm un Consiliu de Administraţie care până acum nu a fost, dar asta este legislaţia. Din acest Consiliu fac parte doamna Alăman  şi doamna Sanda de la Direcţia de Sănătate publică Gorj, doamna Ungureanu Victoriţa şi domnul Claudiu Teodorescu care este şi preşedinte din partea Consiliului Judeţean. De la Colegiul Medicilor este doamna Puşcu, de la OAMMR este doamna Gridan şi avem şi reprezentanţi ai sindicatului Sanitas”, a declarat directorul Tiberiu Tătaru.

Şi directorul financiar contabil a fost schimbat asta pentru că directorul Spitalului de Pneumoftiziologie vrea să întinerească echipa de conducere „Avem un nou director financiar contabil. Este vorba de Ion Ciochină, fost director la AJOFM. Vreau să înlătur orice suspiciune că ar fi vorba de ceva politic la mijloc. Eu îl cunoşteam şi am auzit numai vorbe bune despre el, aşa că m-am gândit să întineresc echipa şi să o fac mai dinamică, am luat legătura cu el, a fost de acord şi asta e tot”, declară Tiberiu Tătaru. 

Ion Ciochină a lucrat la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă 12 ani, opt ani a ocupat funcţia de director adjunct, iar o perioadă scurtă de timp a fost director coordonator. „Îmi pare rău că am plecat de la AJOFM, pentru că am lucrat destul acolo, dar postul de aici este ca o provocare pentru mine. Am trecut de la Ministerul Muncii la Ministerul Sănătăţii. Acolo nu erau probleme financiare, însă aici sunt şi sper să le rezolvăm. A fost o provocare de asta am venit“, a spus Ciochină.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: