Şi-a pus capăt zilelor. Biletul de adio al minerului de la Roşia

Gest extrem al unui miner în vârstă de 40 de ani, din comuna Fărcăşeşti. Ion Boştinaru a fost găsit joi, 1 februarie, spânzurat de o grindă din gospodăria sa. Bărbatul lucra ca electrician la Cariera Roşia a CE Oltenia. Acesta a lăsat un bilet de adio în care le cere iertare soţiei şi fiicei.  

Ion Boştinaru locuia în satul Fărcăşeşti. Joi după-amiază a fost găsit spânzurat cu o funie de o grindă, într-o anexă din spatele casei. Ion Boştinaru are o fiică, în vârstă de 15 ani, iar soţia este plecată la muncă în străinătate. Înainte de a-şi încheia socotelile cu viaţa, bărbatul a lăsat un bilet de adio. A scris că îi pare rău pentru gest, că îşi iubeşte fiica şi soţia şi că ar vrea ca aceasta să revină acasă.

Ion Boştinaru lucra ca electrician în cadrul carierei Roşia a CE Oltenia. Colegii de muncă spun că nu se aşteptau la o asemenea veste, mai ales că în aceeaşi zi, dar cu câteva ore mai devreme, au fost la discuţii cu directorul general al CE Oltenia, iar Boştinaru primise o veste bună. „Nu îmi vine să cred. Am fost vecini şi prieteni, am copilărit împreună. De dimineaţă îi chemă domnul Boza pe el şi pe încă trei. Fusei cu ei, mă chemară să merg cu ei. Îi chemase pentru că auzise că sunt nemulţumiţi de clase. Directorul nu îi spuse lui nimic, chiar plecă bucuros de acolo. Îi promise că îi măreşte salariul. Rămăsei şocat”, a comentat sindicalistul Constantin Munteanu.

Apropiaţii lui Boştinaru cred că bărbatul a recurs la acest gest din cauza singurătăţii, mai ales că îi era destul de greu după moartea părinţilor. Mama şi-ar fi pus capăt zilelor în acelaşi mod, spânzurându-se, iar tatăl ar fi decedat chiar în noaptea nunţii sale.   

Oamenii legii au întocmit în acest caz un dosar penal şi fac cercetări pentru moarte suspectă.

Vizualizări: 7,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: