Sportivii CSS Târgu Jiu, la Turneul Final U14

Echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Școlar (CSS) din Târgu Jiu a reușit să se califice la Turneul Final al Campionatului Național U14. Micii baschetbaliştii au ajuns la această performanță graţie rezultatelor remarcabile din turneul de baraj, care s-a disputat weekend-ul trecut, la Târgu Jiu. „A fost un turneu greu, cu multă energie consumată atât pe teren, cât și în tribune. Au fost trei zile intense de baschet, cu meciuri strânse, însă totul este dat uitării, acum, când ne-am atins obiectivul: calificarea la turneul final. Este munca întregii catedre de baschet de la CSS Târgu Jiu, pentru că am format o familie unită de antrenori tineri care avem un singur scop: creșterea și educarea tinerilor jucători spre sportul de performanță”, a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.

La turneul final s-au calificat 8 echipe din mai multe zone ale țării. Competiția va avea loc la mijlocul acestei luni. Sportivii care formează echipa CSS Târgu Jiu sunt: Octavian Ilie, Tudor Şomăcescu, Mihai Băadiţa, Rareș Bălănescu, Tudor Manciu, Ștefan Tistea, Darius Gugea, Andrei Rădulescu, Andrei Berculescu, Alexandru Mladin, Marius Iovanescu, Mario Făiniș, Nicholas Ilincioiu, Bogdan Sanda.

Clubul Scolar Sportiv s-a calificat astfel pentru al șaptelea an consecutiv la un turneu final. CSS Târgu Jiu este printre puținele cluburi din țară care se pot lăuda cu astfel de performanțe, ținând cont și de lipsurile mari din infrastructura sportivă necesară desfășurării activitățiilor sportive.

Vizualizări: 3,603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: