Dream Team și-a apărat titlul. Lista premianților!

Dream Team este câștigătoarea Campionatului Județean de Minifotbal Dolce Vita. Campionii au evoluat dezinvolt în meciul cu Primăria Rovinari și s-au impus fără emoții, scor 10-5. Au încheiat sezonul cu 15 victorii și doar 3 rezultate de egalitate, reușind performanța de a nu pierde nici un joc !

Titlul de vicecampioni a mers la cei de la Peppy Dolce Vita, echipă ce a încheiat sezonul cu fruntea sus după 9-1 cu Ecologiștii Târgu Jiu. Medaliile de bronz au mers la cei de la ISU Gorj, câștigători cu 3-0 în ultimul joc cu Primăria Bîlteni. Real Târgu Jiu a pierdut jocul cu urmăritoarea Farmacia Victoria dar a încheiat în cele din urmă pe locul 4 în timp ce Farmaciștii au terminat pe 5. Primăria Rovinari, Minprest Rovinari, Primăria Bîlteni, Karma Târgu Jiu și Ecologiștii Târgu Jiu au ocupat în ordine următoarele locuri.

Rezultatele complete ale rundei finale, cea cu numărul 18, au fost următoarele:

Karma Târgu-Jiu 6 - 7 Minprest Rovinari

Peppy Dolce Vita 9 - 1 Ecologiștii Târgu-Jiu

Primăria Bîlteni 0 - 3 ISU Gorj

Farmacia Victoria 11 - 5 Real Târgu-Jiu

Primăria Rovinari 5 - 10 Dream Team

Listă premii:

Locul 1 – Dream Team (Cupă, Diplomă, Medalii de aur, un echipament complet (tricou + șort) de la Decathlon, tricouri de prezentare oferite de ACS Minifotbal Gorj, 4 bax-uri de bere și 3 bax-uri de suc din partea partenerilor Ursus și Carrefour)

Locul 2 – Peppy Dolce Vita (Cupă, Diplomă, Medalii de argint, Tricouri de prezentare oferite de Decathlon, 3 bax-uri de bere și 2 bax-uri de suc din partea partenerilor Ursus și Carrefour)

Locul 3 – ISU Gorj (Cupă, Diplomă, Medalii de bronz, Tricouri oferite de Decathlon, 2 bax-uri de bere și unul de suc din partea partenerilor Ursus și Carrefour)

Locul 4 – Real Târgu Jiu (Diplomă, 1 bax de bere și unul de suc din partea partenerilor Ursus și Carrefour)

Golgheterul Turneului – Ion Cănăvoiu (Dream Team) – 30 de goluri: Trofeu și Diplomă

Jucătorul Turneului – Alexandru Mainerici (Peppy Dolce Vita): Trofeu și Diplomă

Portarul Turneului – Dragoș Constantinescu (Dream Team): Trofeu și Diplomă

Delegatul Turneului – Bogdan Chiriac (Dream Team): Cupă și Diplomă

Trofeu și Diplomă de Excelență pentru susținerea și promovarea minifotbalului la nivel local – Luis Ionuț Popa (Real Târgu Jiu și Ecologiștii Târgu Jiu): Cupă și Diplomă

Trofeul Fair Play – Karma Târgu Jiu (Cupă, Diplomă și un bax de bere din partea Ursus)

Seniorul Turneului – Marius Pascu (Primăria Bîlteni) – 49 ani: Trofeu și Diplomă

Speranța Turneului – Andrei Dragu (Peppy Dolce Vita) – 17 ani: Trofeu și Diplomă

Primele două clasate din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, Dream Team și Peppy Dolce Vita, vor merge la Campionatul Regional Sud-Vest ce are loc la Drobeta Turnu Severin în perioada 30 iunie – 2 iulie. Cele două reprezentante ale județului Gorj țintesc depășirea fazei grupelor la puternicul turneu regional care precede Campionatul Național ce va avea loc la Bacău la jumătatea lunii iulie.

Vizualizări: 2,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: