Stîngă a plecat de la Târgu Jiu dar e tot antrenor principal

ACS Viitorul Târgu Jiu are un început de an extrem de agitat. Reunirea lotului a fost urmată de o grevă a jucătorilor dar se pare că apele nu s-au liniștit nici după ce aceștia au fost plătiți și sunt acum probleme la nivel de bancă tehnică.

După ce marțea trecută jucătorii au refuzat să se antreneze din cauza restanțelor salariale, echipa a rămas, începând de luni fără antrenorul principal Florin Stîngă, iar antrenamentul programat luni după-amiază a fost condus de secundul acestuia, Bogdan Chiriac. La ședința de pregătire a venit și timișoreanul Călin Cojocaru, cel care este favorit să preia echipa în cazul în care va ajunge la un acord cu patronul Nicolae Sarcină.

Conducerea clubului nu a comunicat dacă l-a demis pe Stângă dar acesta a plecat de la Târgu Jiu fără a rezilia contractul, ceea ce presupune o despărțire tensionată între părți. Surse apropiate clubului susțin că acesta ar dori plata unei sume de bani pentru a rezilia contractul și a putea fi numit un nou antrenor. Florin Stîngă a dat de înțeles că nu-și va rezilia contractul în orice condiții. ”Deocamdată, eu sunt antrenorul echipei! Nu am reziliat nimic! E adevărat că nu-s la antrenament, am plecat acasă, dar mai multe detalii nu pot să ofer. Vă rog să înțelegeți. Voi vorbi mai multe zilele viitoare”, a spus Stîngă pentru liga2.ro.

În cazul în care nu se va ajunge la un acord până la reluarea campionatului există și posibilitatea să se înceapă fără antrenor principal iar Călin Cojocaru să fie numit director tehnic, așa cum a fost o perioadă și la Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: