Suporterii Pandurii cer finalizarea stadionului

Suporterii echipei Pandurii au umplut sâmbătă tribunele stadionului sintetic, care are numai o mie de locuri, dar cer insistent finalizarea stadionului mare. Guvernul a pus în dezbatere noii indicatori tehnico-economici, dar încă nu a alocat cele cinci milioane de euro necesare. Şi fostul antrenor de la Pandurii, Emil Săndoi, a spus că este dureros ca un astfel de stadion să nu fie finalizat.

Săndoi a fost antrenorul cu care Pandurii a promovat cândva în Liga I. Întâmplarea a făcut să fie acum antrenorul adversarilor celor de la Pandurii în primul meci jucat de gorjeni la Târgu Jiu, după câţiva ani de pribegie. „Stăm şi ne uităm la o bijuterie de stadion şi chiar e dureros să vii la Târgu Jiu, să fie un asemenea stadion şi să joci pe un teren sintetic de lângă el. Chiar mă doare uitându-mă ce e acolo. Aţi văzut că se construiesc stadioane noi, la Petrolul, la Craiova, aici e păcat de bijuteria asta. Nu am văzut-o până acum, dar am rămas înmărmurit când am văzut ce s-a construit aici”, a spus Emil Săndoi la finalul partidei dintre Pandurii şi FC Argeş.

Meciul s-a terminat 1-1. Oaspeţii au deschis scorul prin Panait, în minutul 40, iar gazdele au egalat imediat după pauză, prin Blejdea ('46).

Suporterii prezenţi la stadion au spus că vor să vadă cât mai repede echipa jucând pe terenul mare. „Nu înţeleg de ce nu îl termină. De un an nu au mai făcut nimic la el. Eu trec pe aici în fiecare zi. E bine că au făcut măcar sinteticul, să avem şi noi posibilitatea să fim lângă echipă”, a spus un suporter. „Pandurii trebuie să joace pe noul stadion, nu Sarcină sau ce voer unii”, a spus un alt suporter.

Vizualizări: 1,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: