Târg de Paște, la Motru. "Avem iepurași, ouă, steluțe, îngerași"

Motrenii au parte, pentru prima dată în acest an, de un târg de Paște. Ca să facă economie, Primăria a decis să folosească și ornamente din decorul de Crăciun, dar edilul este de părere că acestea se integrează perfect. "Avem iepurasi, ouă de Paște, steluțe, îngerași", a declarat edilul. Chiar dacă unii adulți s-au amuzat când au intrat în parc, copiii au fost încântați de luminițe. 

Primarul Cosmin Morega a explicat că au mai fost folosite decorațiuni instalate și cu ocazia sărbătorilor de iarnă, dar se potrivesc și cu Paștele. În plus, nu a cheltuit nimic cu acestea. 

"Este bine că avem ceva în Motru. Nu cred că era mai bine să nu avem nimic. Avem iepurași, avem băncile luminate unde își fac copiii poze, avem acele cadouri pe care le-am mai aprins și de Crăciun, dar se potrivesc și acum. Avem acele ouă luminate, avem acei îngeraşi pe stâlpii de iluminat. Avem mai multe figurine, fie că sunt steluţe sau cadouri care se potrivesc și de Paște. Cei care au criticat acest parc sunt oameni răutăcioși și sunt puțini. Noi ne luăm după majoritate, iar majoritatea este foarte încântată de cum arată orașul pregătit pentru Paște și sunt încântați oamenii că se face ceva și în orașul nostru, iar copiii sunt foarte bucuroși. Cred că vom lăsa iluminatul festiv pornit și câteva zile după Paște pentru ca oamenii își doresc acest lucru", a spus primarul din Motru, Cosmin Morega.

În Gorj, doar în municipiul Motru se organizează Targ de Paște.

Galerie foto






Vizualizări: 684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: