Trei tineri s-au oprit cu maşina într-un parapet

Trei tineri ce se deplasau ieri seară spre Târgu Jiu de la Petroşani au fost la un pas de moarte după ce, pe. Defileul Jiului, şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi s-a izbit cu maşina de un stâlp de susţinere a unei căi ferate. Maşina a fost pe punctul de a plonja în apele Jiului însă s-a oprit în parapetul de pe marginea apei. În urma impactului şoferul a ajuns la spital cu multiple traumatisme.

Şoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani nu a luat în calcul vremea nefavorabilă şi carosabilul umed şi a apăsat prea mult pedala de acceleraţie. Pe Defileul Jiului, într-o curbă deosebit de periculoasă, şoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit cu maşina de un stâlp care susţine calea ferată. Tinerii au avut noroc cu carul pentru că au fost pe punctul de a plonja cu maşina în apele Jiului. „ Nu ştim exact ce s-a întâmplat, am luat curba şi apoi ne-am trezit cu maşina în parapet. Probabil a derapat”, povesteşte un pasager.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de la Postul de Poliţie din Bumbeşti-Jiu care a demarat imediat cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier soldat cu rănirea conducătorului auto. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că conducătorul autoturismului nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată corespunzător a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un stâlp de susţinere a căii ferate. În urma impactului s-a constatat avarierea autoturismului şi rănirea şoferului care a fost transportat la spital. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a ieşit negativ. Cauza evenimentului este viteza excesivă”, a declarat Dorel Dănăşel, agent.

După ce va ieşi din spital, conducătorul auto va trebui să scoată din buzunar ceva bani pentru a-şi repara maşina care nu avea asigurare casco.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: