Un fost pandur este rezervă la Faimoşii de la Survivor

Un fotbalist care a jucat la Pandurii Târgu Jiu este „rezervă” în echipa Faimoșilor de la Survivor. Alin Buleică ar putea lua locul unui component al echipei Faimoşilor în caz de indisponibilitate a acestuia.

Flavius Stoican a adus la Dinamo un jucător care este „rezervă” în echipa Faimoșilor, de la Survivor România 2022, a informat Pro Sport. Fostul jucător de la Pandurii, Alin Buleică, a fost în probe la Dinamo în aceste zile şi aştepta un răspuns din partea conducerii în ceea ce priveşte transferul său, acesta semnând marţi contractul cu noua echipă. Fundaşul dreapta va trebui să cântărească foarte bine dacă va merge sau nu în Dominicană după ce a semnat cu formația din „Ștefan cel Mare”, penultima în Liga 1 în acest moment. „Dacă-l cheamă la Survivor, se duce în timpul liber. Până atunci, e la Dinamo!”, a declarat Flavius Stoican.

Alin Buleică va putea participa la Survivor de la ProTV,  în echipa Faimoșilor pe parcursul concursului doar dacă unul dintre participanți suferă o accidentare sau nu mai poate continua competiția din motive obiective, anunță Fanatik.

Ultima dată jucător la ACS Viitorul Târgu Jiu, din Liga 2, fotbalistul care a reușit cele mai bune evoluții la Pandurii, în Liga 1 şi în Europa League, încearcă acum să-și relanseze cariera în fotbal sau să înceapă una nouă, în televiziune.

Robert Niță, şi el fost atacant la Pandurii pentru o scurtă perioadă, concurează deja în show-ul difuzat de ProTV, care este lider de audienţă încă de la primul episod. Din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 mai fac parte nume precum CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Vizualizări: 2,459

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: