Un nou examen important pentru Gilortul Cărbuneşti

Gilortul Târgu Cărbuneşti întâlnește sâmbătă, de la ora 18:00, pe stadionul Cristinel Răducan, pe Armata Aurul Brad. Reprezentanta județului Hunedoara ocupă penultimul loc, primul sub linia roșie a retrogradării, fiind la patru puncte în spatele Progresului Ezeriș, ocupanta locului 4 din play-out, și la cinci puncte de Gilortul.

Armata Aurul Brad, alături de Viitorul Șimian, au acumulat în cele 6 etape de la începutul play-out-ului cele mai multe puncte, respectiv 13. La finalul sezonului regulat, Aurul Brad era cotată cu șanse minime de salvare de la retrogradare dar a avut evoluţii bune până acum. Cu o serie de 5 meciuri fără înfrângere, patru victorii și o remiză, oaspeții au luat o opțiune serioasă în lupta pentru evitarea retrogradării și, după 19 etape consecutive în care s-au aflat pe ultimul loc, au predat „lanterna roșie” satelitului ACS Viitorului 2 Târgu Jiu. Cu patru etape înainte de finalul campionatului, cinci echipe se luptă cu șanse mai mari sau mai mici pentru evitarea retrogradării: Jiul Petroșani (27 pct.), Gilortul (24 pct.), Progresul Ezeriș (23 pct.), Aurul Brad (19 pct.) și Viitorul Pandurii 2 (18 pct.).

În acest context, Gilortul speră să întrerupă seria pozitivă a hunedorenilor la meciul de sâmbătă și să lege trei victorii, cele 3 puncte puse în joc putând reprezenta în cea mai mare măsură salvarea de la retrogradare.

Vizualizări: 257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: