Un pensionar a murit strivit de roţile unui microbuz

Un pensionar din Ciuperceni şi-a pierdut viaţa într-un mod brutal, fiind strivit sub roțile unui microbuz de marfă care, probabil, circula cu viteză în condiţii de ceaţă, bătrânul încercând să treacă şi el drumul fără să se asigure, despre zebre în zonă nefiind vorba vreodată, deşi o cruce aflată acolo arată că au mai murit şi alţii în acel loc.

Accident teribil ieri dimineaţă la primele ore ale zilei la Ciuperceni, în intersecţia dintre drumul naţional 67 şi drumurile care duc spre Mătăsari şi Godineşti.  A fost nevoie de scoaterea roţilor pentru ca omul să fie tras de sub maşină.

A traversat neregulamentar

Nenorocirea s-a produs pe la 7.00 dimineaţa, impactul fiind atât de violent încât bătrânul a rămas prins sub roţile duble din spate stânga ale vehiculului. Urme de frânare se vedeau pe asfalt pe cel puţin 10 metri, minute bune anchetatorii chinuindu-se să găsească o soluţie pentru a scoate cadavrul de sub dubiţă. În cele din urmă, polițiștii au fost nevoiți să îi ceară proprietarului mașinii să demonteze roțile din spate pentru ca bărbatul să poată fi scos de acolo. Vasile Crăciun, în vârstă de 65 de ani, a fost prins cu mâna stângă între cele două roți din spate ale dubiţei, trupul neînsufleţit neputând fi scos de acolo decât după desfacerea roților.

Bărbatul şi-a pierdut viaţa după ce s-a angajat în traversarea șoselei printr-un loc nemarcat. Vizibilitatea pe drumul naţional 67 care face legătura între Motru şi Târgu Jiu era minimă la ora producerii accidentului din cauza ceții dense. Şoferul implicat în accident a fost testat cu aparatul etilotest, dar nu consumase alcool, el fiind dus şi la spital pentru ridicarea probelor de sânge. Traficul rutier pe drumul respectiv a fost blocat pentru circa un sfert de oră, zeci de autoturisme fiind deviate pe o rută ocolitoare, prin Godinești-Padeș, pentru a putea ajunge de la Târgu Jiu spre Motru. În cele din urmă circulaţia s-a reluat, dar numai după ce poliţiştii au cărat câteva găleţi cu apă pe care le-au adus pentru a spăla asfaltul de sângele rămas în urma impactului dintre om şi maşină.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: