Universitatea Craiova își continuă drumul spre Cupa României

Universitatea Craiova a învins-o pe CSO Filiași, scor 3-0, și e mare favorită să-și păstreze trofeul cucerit și anul trecut.  Sepsi, FC Voluntari și FC Argeș sunt celelalte 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României.

CSO Filiași - CSU Craiova, meci din sferturile de finală ale Cupei României s-a încheiat cu scorul de 0-3.  Filiașiul lui Naicu tocmai a primit un "set" acasă, de la Slatina  dar a luat doar trei goluri în cupă de la Craiova. Astfel, Cupa pare să fie "pastila vitală" și pentru Reghe, scos din lupta pentru titlu după eșecul cu FCSB.

O jumătate de repriză a rezistat Filiași pe "Oblemenco" pentru că Vătăjelu l-a găsit pe Koljici, care a reluat în poarta goală  şi scorul a devenit 1-0. Nu a durat prea mult până s-a marcat din nou, Ivan marcând cu un şut de la 16 metri. Cei doi marcatori ai primei reprize şi-au mai trecut în cont şi câte o bată până la pauză.  Cel mai în formă jucător al lui Reghecampf, Ivan, a mai lovit bara în alte două momente.

Scorul de 3-0 a fost stabilit de Gustavo, trimis pe teren pentru a-și reface moralul. De cealaltă parte Armășelu ar fi putut marca golul de omoare dar Lazar a respins prompt.

Semifinalele Cupei României, pentru care va fi organizată o tragere la sorți separată, se vor disputa în primăvară. Manșa tur se joacă pe 20 aprilie 2022, returul pe 11 mai.

Vizualizări: 786

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: