Violată după o invitaţie la o cafea

Noapte de coşmar pentru o tânără din Gorj, care a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu nu mai puţin de şase indivizi pe care nu-i cunoştea. Doi dintre ei au agăţat-o într-un bar şi au chemat-o la o cafea şi apoi la ziua unuia dintre ei, după care au dus-o pe malul unei ape şi şi-au făcut acolo de cap, fata trebuind să suporte orgiile a altor patru tineri. Poliţiştii susţin însă că pe parcursul audierilor cei şase indivizi şi-au recunoscut faptele, ei urmând să fie prezentaţi aseară unei instanţe de judecată pentru emiterea de mandate de arestare preventivă.

Şase indivizi au coborât ieri dimineaţă din duba Poliţiei în curtea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. Unul după altul, cu cătuşe pe mâini şi cu glugile de geci pe cap, cei şase reprezintă un mic record în materie de viol la nivel de judeţ. În curtea Parchetului erau rudele lor, care plângeau în hohote, mamele mai ales având convingerea că odraslele lor sunt cuminţi şi nu au făcut nimic.

Necazul celor şase a început imediat după cele câteva momente de fericire pe care le-au avut cu victima lor, Loredana, o tânără de 21 de ani din Mătăsari. Vineri noaptea aceasta i-a cunoscut pe doi dintre indivizi într-un bar din localitate şi a acceptat invitaţia şi discuţiile la o cafea, fără să bănuiască momentele de coşmar prin care avea să treacă. "S-a stabilit că victima, în sera zilei de 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 22.00, a acceptat invitaţia lui Florin P. şi Marian D.C., de a servi o cafea la un bar de pe raza localităţii Drăgoteşti. De aici, sub pretextul că Florin P. îşi va serba ziua de naştere, victima a acceptat să îi însoţească pe cei doi şi s-au deplasat cu un autoturism către comuna Băleşti. În localitatea Băleşti, când au ajuns în zona Pârâului Jaleş, conducătorul auto a oprit maşina, aici făcându-şi apariţia şi ceilalţi 4 suspecţi, respectiv Adrian R., de 23 ani, Dumitru D.P., de 25 ani, Constantin P.O., de 22 ani şi Victor P.F., de 21 ani, toţi din localitate. În aceste împrejurări, suspecţii au constrâns-o pe tânără să întreţină raporturi sexuale", spune purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, inspectorul principal Daniel Tică.

Avocaţii pledează "nevinovat"

Ieri şi Loredana îşi ascundea chipul faţă de camerele de filmat, la fel ca şi agresorii săi, agresori care, înainte de a o viola au conversat unii cu alţii prin telefon pentru a se întâlni "pe traseu". Tânăra a plecat cu "Marian" şi cu "Florin", cei cu care ieşise la cafea, iar pe drum băieţii şi-au sunat ceilalţi amici pentru a le spune că pe malul Jaleşului vor urma partidele de amor fierbinte. Din informaţiile strânse la dosarul cauzei reiese că tinerii au preferat mai mult sexul oral, unul singur dintre ei preferând şi relaţii sexuale normale cu Loredana.

Avocaţii celor şase indivizi susţin că niciunul dintre clienţii lor nu ar avea vreo vină. Narcis Nădrag reprezintă nu mai puţin de 3 dintre suspecţi, el spunând că fata nu ar fi fost chiar uşă de biserică, aşa cum a aflat de la clienţii săi. "Faţă de clienţii mei s-a început urmărirea penală pentru fapta de viol. Din declaraţiile lor reiese că aveau informaţii că aceasta este o tipă care întreţinea relaţii sexuale pe bani şi se pare că asupra ei nu au fost exercitate acte de violenţă decât de către unul din cei şase, care nu este clientul meu însă", afirmă apărătorul. Un alt avocat din acest caz, Nicolae Georgi, nu crede nici el în acuzaţiile de viol, spunând că faptele de violenţă lipsesc din probatoriu. "A mers de bună voie cu ei cu maşina, a venit cu ei spre Târgu Jiu şi pe drum au convenit să oprească maşina. Aşa declară ei, care spun că au şi dus-o înapoi cu maşina spre Mătăsari. Nu există niciun semn de violenţă, dar, desigur, susţinerile lor urmează să fie verificate de către anchetatori. Deocamdată însă alte probe nu prea există", spune avocatul menţionat.

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: