Zeci de cadre ale ISU Gorj, avansate în grad

Un număr de 69 de cadre ale Inspectoratului Județean de Urgență (ISU) Gorj au fost avansate în grad, în data de 1 august. Ceremoniile au avut loc atât la Târgu Jiu, cât și la subunitățile din Motru şi Turceni.

Un ofiţer al ISU Gorj a fost avansat de la gradul de locotenent colonel la gradul de colonel, iar alți doi ofițeri au fost avansaţi de la gradul de locotenent la gradul căpitan. Totodată, 59 subofiţeri au avansat de la gradul de plutonier la gradul de plutonier major, iar 7 subofiţeri de la gradul de sergent major la gradul de plutonier.

Ofiţerilor şi subofiţerilor avansaţi le-au fost înmânate noile grade de către inspectorul șef al ISU Gorj, colonelul Liviu Mihăiţă Dumitraşcu. Șeful ISU Gorj le-a spus acestora că ascensiunea pe scara profesională implică mai multă responsabilitate în activităţile viitoare.

Odată cu aceste avansări, colectivul ISU Gorj "s-a îmbogăţit" cu un proaspăt absolvent al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", arma pompieri. Este vorba de sublocotenentul Florin Petrache.

Ofiţerul va fi repartizat la Garda de Intervenție nr.2 Novaci din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu.

GRADE

Tot în data de 1 august, un număr de 3 ofiţeri şi 42 de subofiţeri din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, au fost avansaţi la termen în gradul următor.

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: