Cât costă distracţia la patinoarul de la mall

Iubitorii mişcării pe gheaţă au posibilitatea să se relaxeze la patinoarul amenajat în parcarea centrului comercial Shopping City Târgu Jiu. Patinoarul a fost deschis în primele zile ale lunii decembrie şi nu puţini sunt cei care deja au testat gheaţa artificială.

Patinoarul este deschis în fiecare zi. De luni până joi, acesta poate fi utilizat începând cu ora 10:00 până la ora 22:00. În schimb, de vineri până duminică şi de sărbătorile legale, programul de funcţionare este între orele 10:00 şi 23:00.

Pentru o oră de distracţie pe gheaţă, doritorii trebuie să scoată din buzunar 20 de lei, dacă închiriază şi patinele. Pentru cei care vin cu ele de acasă, tariful scade la 15 lei. De asemenea, administratorii patinoarului oferă şi facilităţi. Astfel, pentru grupurile de peste 10 persoane, tariful este de 15 lei/persoană, cu patine închiriate. Cei care îşi doresc să meargă des la patinoar pot opta pentru achiziţionarea unui abonament. Un abonament cu 10 intrări, cu patine închiriate, costă 175 lei, iar un abonament cu 10 intrări, dar cu patine proprii, este în valoare de 125 lei.

Pentru a monitoriza persoanele care intră şi ies, după fiecare oră pe patinoar este şi o pauză de o jumătate de oră. Patinoarul a fost amenajat de o firmă din Craiova. În trecut, acesta a funcţionat pe Insuliţa Jiului.

Vizualizări: 3,651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: