Ce spune poliția despre Sabotorii Gorjului

Poliția a constatat că distribuirea publicației Sabotorii Gorjului în scările de bloc, cu informații denigratoare la adresa unui candidat, nu intră sub incidența Legii 115/2015 pentru alegerea administrației locale, fapta fiind de competența Autorității Electorale Permanente, unde a și fost înaintată se sesizarea.

Un bărbat a fost condus joi seara la sediul Poliției Municipale Târgu Jiu, pentru că distribuia publicații cu titlul Sabotorii Gorjului, cuprinzând articole negative despre candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu, Aurel Popescu. 

"Oraș de morți! Puteau să mă și rețină 24 de ore, tot nu tăceam!!! Luați exemplu la femeia asta. Sculați-vă leșurile din casă duminică baaaa morților!! Avem copii care nu ne vor ierta niciodată nonșalanța cu care asistăm la hoțiile ăstora!", este reacția pe facebook a celor care adminitrează contul Sabotorii Gorjului.

PNL Gorj a emis joi noaptea Precizări de presă, potrivit cărora partidul "nu are cunoștință despre existența acestei publicații, despre conținutul ei sau despre persoanele sau societatea care a editat-o". Afrim Constantin este membru PNL, iar implicarea sa în acest incident electoral va fi discutată în cadrul Biroului Politic Județean al PNL Gorj, care va stabili dacă se impun sancțiuni, mai arată PNL Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 4,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: