Cine va juca în noul serial de comedie pregătit de Pro TV!

PRO TV a anunțat luni începutul filmărilor unui nou serial, Brigada Nimic, o comedie originală care promite să le ofere telespectatorilor mult umor și situații memorabile. O gașcă de polițiști neadaptați lucrează împreună nu pentru a rezolva cazuri, ci pentru a le ține departe de ei. 

Într-un mod surprinzător, brigada reușește întotdeauna să le dea de cap. Cei de acasă vor recunoaște autenticitatea personajelor și vor descoperi întâlnirile hilare dintre mafioți, gospodine, falși guru, dealeri de droguri, pensionari, politicieni corupți, colecționari de artă, escorte de înaltă clasă, investitori imobiliari și legile confuze, care încă reușesc să facă dreptate.

„Brigada Nimic este un serial polițist de comedie, cu ritm alert, menit să stârnească hohote de râs. Din distribuția serialului fac parte actorii: Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Nicu Banea, Irina Ștefan, Gabriel Spahiu, Lucian Iftime, Letiția Vlădescu, Ramona Niculae, Adrian Bîlă, Andrei Mateiu, Claudiu Dumitru și Sorin Pârcălab”, au anunșat cei de la Pro Tv.

Despre noul serial, Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, a declarat că e o idee originală românească: „Suntem foarte încântați de începutul filmărilor pentru Brigada Nimic. Acest nou serial de comedie este o idee originală românească, ce include câțiva dintre cei mai populari actori români, motiv pentru care sunt încrezător că publicul o va îndrăgi. Acesta este doar începutul. În calitate de post de televiziune lider în România, vom continua să dezvoltăm și să producem și mai multe proiecte de ficțiune, întrucât PRO TV este casa serialelor românești – de la comedie incitantă la dramă palpitantă”.

Vizualizări: 1,305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: