Concurs la CE Oltenia. Termen - 31 decembrie!

Consiliului de Supraveghere al Societății Complexul Energetic Oltenia anunță selecția pentru ocuparea a cinci posturi de membru în directoratul societății. Persoanele interesate pot depune dosarele până la 31 decembrie 2023.

Trei posturi din Directorat presupun studii inginereşti, economice, sociale, juridice, un post este pentru persoane cu studii economice și un altul pentru cei cu studii de inginerie electrică/ inginerie energetică inginerie geologică/ mine, petrol şi gaze/ inginerie mecanică.

Toți candidații trebuie să aibă experiență profesională generală de minim 10 ani, dar și experiență profesională relevantă de minim 5 ani în funcții de conducere în posturi de conducere/management, în cadrul societăților comerciale, publice sau private, sau a regiilor autonome, autorități/instituții publice.

Bibliografie:

- Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernața corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 111/2016, inclusiv Legea nr. 187/2023.

- Legea nr. 31/1990 a societăților, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
- Orice alte documente publice despre societate.


Dosarele de candidatură se transmit on-line la adresa [email protected]. Informaţii suplimentare puteţi obţine la numărul de telefon: 0733.661.233 sau la adresa [email protected].

Data limită pentru depunerea dosarelor: 31.12.2023.

Vizualizări: 4,211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: