Concursul pentru şefia MedservMin, reluat. Termen pentru candidaţi

Consiliul de Administraţie al societăţii MedservMin a declanşat procedura de selecţie pentru desemnarea unui nou director executiv, în baza legii 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor de stat. Este cea de-a doua tentativă a administratorilor de a promova o persoană în această funcţie, asta după ce la prima selecţie candidaţii nu au reuşit să treacă de interviu.

De această dată, cei interesaţi să participe la concurs pot depune candidaturile până în data de 24 noiembrie. Doritorii vor putea aplica numai după publicarea anunţului de selecţie, adică după data de 20 octombrie. Evaluarea dosarelor depuse de candidiaţi va avea loc în perioada 25-29 noiembrie, urmând ca selecţia candidaţilor de pe lista scurtă să se producă în perioada 30 noiembrie-5 decembrie. Unitatea va avea director executiv desemnat prin concurs cel mai devreme la mijlocul lunii ianuarie 2018.

MedsevMin este una dintre societăţile la care CE Oltenia este acţionar majoritar. Unitatea este condusă, interimar, de Daniel Olaru, economist în cadrul CE Oltenia. Societatea a mai fost condusă anul acesta de Gavrilă Pop, care s-a pensionat, dar şi de Ion Ruşeţ, care s-a reîntors pe postul de şef departament în cadrul CE Oltenia.

Vizualizări: 567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: