Dacia, cea mai vândută mașină pe piața italiană

Dacia a înregistrat 28.913 înmatriculări în prmul trimestru, ceea ce a consolidat poziția companiei ca lider pe piața autovehiculelor private. Potrivit unui comunicat emis de companie, Dacia a obținut o cotă de piață "extraordinară" de 9,7%. Aceasta este o veste bună pentru companie și sugerează că strategia lor de a oferi mașini de calitate la prețuri accesibile continuă să fie apreciată de către clienți.

Acest rezultat subliniază validitatea modelului de afaceri Dacia, care se mândrește cu peste 90% din vânzări pe acest canal.

"Povestea de succes a Dacia continuă și luna aprilie consolidează tendința de la începutul anului 2023 - a comentat Guido Tocci, managing director Dacia Italia -. A fi cel mai vândut brand privat din Italia în primele patru luni ne face mândri și mulțumiți de munca extraordinară, pe care o desfășurăm în fiecare zi pentru a răspunde nevoilor reale ale clienților noștri".

Sandero, în primul trimestru, cu 15.235 de înmatriculări, s-a clasat pe primul loc drept cea mai bine vândută mașină străină pe piața privată, rămânând lider în segmentul B.

Vizualizări: 723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: