Doi tineri au ajuns după gratii pentru furt

Doi tineri, de 18 și 24 de ani, au fost reținuți după ce au intrat prin efracție pe o proprietate de unde au furat bunuri în valoare de 2.500 de lei.

Poliția din Bumbești-Jiu a fost sesizată de către un bărbat din orașul Bumbești-Jiu, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-un imobil nelocuit, proprietate personală, de unde au sustras un girofar montat pe o platformă auto și o stație de emisie recepție, cauzând un prejudiciu de 2.500 lei, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri de 18 și 24 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, bănuți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Față de aceștia, la data de 28 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Cei doi tineri urmează să fie prezentați în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale.

Vizualizări: 906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: