Două ședințe ale acționarilor CE Oltenia. Bate vântul schimbării!

Luni ar putea fi ziua schimbărilor la Complexul Energetic Oltenia. Acționarii se întrunesc la ora 12.30 într-o ședință extraordinară, în care vor lua act de Raportul Corpului de control al ministrului Energiei din septembrie anul trecut. După luarea la cunoștință, acționarii sunt obligați să ia măsuri cu cei care se fac vinovați de prejudiciile de zeci de milioane de euro și care sunt indicați în raport, mai exact cu Consiliul de Supraveghere și Directoratul.

Interesant este că în aceeași zi, dar mai devreme, la ora 12.00, acționarii se întrunesc în ședință ordinară, pentru numirea noului consiliu de supraveghere. În mod normal, acționarii ar fi trebui mai întâi să ia la cunoștință Raportul Corpului de control, pentru a putea revoca legal supraveghetorii.

Cinci din șapte supraveghetori ar putea fi schimbați în ședința de luni, ceilalți doi fiind numiți în acest an, după raportul corpului de control. Cele cinci propuneri de noi supraveghetori sunt Marius Dumitraşcu - vicepreședinte ALDE Târgu Jiu recent numit secretar de stat, Marius Mănescu de la Oficiul de Cadastru, Carmen Gabriela Popa, Gheorghe Știrbu și Cristian Eugen Radu.

Vizualizări: 4,615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: