Fugaru, bun de plată

Probleme pentru fostul viceprimar din Târgu-Cărbunești. Și asta din cauza afacerilor. Una dintre firmele sale a ajuns în faliment, iar omul de afaceri e bun de plată.

FIFAMIA Impex SRL avea ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun. Firma a fost înființată în 2006, în urmă cu doi ani raportând o pierdere de circa 150.000 de lei.

Lichidatorul judiciar al firmei, SIOMAX SPRL, l-a chemat în instanță pe politicianul din Cărbunești. Vrea să-l tragă la răspundere pentru falimentarea societății.

„Admite în parte cererea de antrenare răspundere materială formulată de lichidatorul judiciar SIOMAX SPRL desemnat să administreze procedura falimentului debitoarei FIFAMIA Impex SRL. Obligă pârâtul Fugaru Ion să plătească către averea debitoarei suma de 169.310,22 lei”, a decis, luna trecută, Tribunalul Gorj.


Omul de afaceri a făcut apel la decizia instanței gorjene. În ultimii ani, Fugaru a avut probleme cu organele de anchetă. A fost reținut pentru 24 de ore pentru evaziune fiscală, dar între timp a scăpat de dosarul penal.

Vizualizări: 1,693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: