Gorjeancă celebră, instructor de fitness pentru Cotabiţă

Gabriel Cotabiţă a revenit în sala de sport, locul în care cu ani în urmă a suferit un accident cerebral care l-a ţinut luni de zile în comă. Cântăreţul şi-a revenit spectaculos şi s-a reapucat de sport, având-o ca instructor pe gorjeanca Roxana Vancea.

Vancea i-a făcut lui Cotabiţă un program personalizat şi spune că pentru acesta, ca pentru oricine altcineva, sportul înseamnă sănătate. „Gabi Cotabiţă nu vine la sală ca să slăbească, el are nevoie să se menţină la kilogramele pe care le are. Nu are voie să se îngraşe pentru ca atunci s-ar îngroşa vasele de sânge şi ar fi mult mai greu pentru problema pe care a avut-o. Pentru el sportul este necesar. Foarte multă lume l-a criticat atunci când el a venit la sală. Ceea ce a păţit el a fost în sala de sport. El nu a păţit din cauza sportului, pentru că totul s-a întâmplat la vreo 5 minute de când era în sală, nu era ca şi când se supra-antrenase şi s-a întâmplat ceva. Oamenii nu înţeleg că el are nevoie de mişcare, de sport, ca să-şi pună mereu sângele în mişcare. Sportul e sănătate din punctul meu de vedere”, a spus Roxana Vancea, la deschiderea unui magazin renumit de cosmetice, dintr-un mall din Galaţi.

Vancea a spus că Gabriel Cotabiţă respectă dieta stabilită şi nu face excese de niciun fel. Cei doi au în comun şi faptul că au rude în Gorj, Cotabiţă obişnuind în anii trecuţi să îşi viziteze neamurile din Târgu Jiu de sărbători.

Vizualizări: 1,825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: